Ana SayfaDizilerSadakatsiz 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Volkan'a Mahkemede Şahitlik Edecek Mi?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Volkan’a Mahkemede Şahitlik Edecek Mi?

Kanal D’nin gözde dizilerinden Sadakatsiz, 7. yeni bölümünde ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Volkan. Asya’yla konuşuyor ve oğlunu ona vermeyeceğini söylüyor. Nil’in sevgilisi Sinan’dan onun, kendisini takip ettirdiğini öğrenip onu hastaneye şikayet edip işten uzaklaştırıyor. Asya, Haluk beyi tehdit edip, Volkan’a yaptığı yatırımdan vazgeçmemesini, hem de karın yarısını kendisine vermesini, aksi takdirde kızıyla kocasının zina, belgelerini mahkemeye sunacağını söylüyor. Volkan, oğlunun velayetini almak için Bahar’dan yardım istiyor. Bahar, Volkan’a mahkemede şahitlik edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Bahar Volkan’a Mahkemede Şahitlik Edecek Mi?

Sadakatsiz dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Volkan, mahkeme celbini alır almaz Asya’nın yanına gidip, ona ne mal varlığını ne de oğlunu vermeyeceğini söylüyor. Asya, zaten tüm mal varlığının kendisinin olduğunu, açtığı şirketin sermayesinin bile kendisinin olduğunu söylüyor. Derin’in yanına giden Volkan, orada Sinan’ı görüyor. Sinan Volkan’a, karısının Nil’i ilaç karşılığında onu takip etmek için tuttuğunu anlatıyor. Volkan, Sinan’la birlikte hastaneye gidip Asya’yı başhekime şikayet ediyor. Başhekim, hastanenin böyle bir olaya isminin karışmaması için Asya’yı hastaneden uzaklaştırıyor.

SADAKATSİZ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, hastaneden eşyalarını toplayıp oradan ayrılıyor. Hastaneye yeni gelen psikiyatri doktoru Asya’nın masum olduğuna inanıyor ve onun asistanına dosyalara bakıp Nil’i bulup konuşmasını istiyor. O da gidip Nil’i buluyor ve onu baş hekimle konuşmak için razı ediyor. Zaten Nil, Sinan’nın Asya’ya böyle bir şey yaptığı için önceden onu arayıp özür dilemiştir. Ama ne yapacağını bilememiştir.

Bu arada Mert’in eve gidecek yüzü yoktur. Bahar’ın da onu affetmeye, Mert, eve girip o yokken eşyalarını almak istiyor. Ancak yapamıyor. Bahar geldiğinde ona bir sürpriz yemek yapmak istiyor. Ancak başaramıyor. Bahar, eve geldiğinde ona çocuk yapmak istediğini söylüyor. Haluk bey, Volkan’a yaptığı yatırımı geri çekiyor ve parasını ondan geri istiyor.

Volkan, para aramaya başlıyor ama bulamıyor. Bu durumu öğrenen Asya, Haluk beye gidip onun Volkan’a yaptığı yatırımı geri çekmemesini, yatırımın karının yarısını kendisine vermesini, aksi taktirde inşaatın yapılacağı yerin yasa dışı olduğunu, artı kızıyla Volkan’ın yasak aşkını ifşa edeceğini söyleyip onu tehdit ediyor.

Haluk, Volkan’a gidip, çocuğunun velayetini Asya’ya vereceğini ve o projenin gelirini de ona vereceğini söylüyor. Volkan, bunu kabul etmiyor. Bahar’a gidip, boşanma davasında Mert’le Asya’nın birlikte olduğuna dair ifade vermesini istiyor.

Sadakatsiz 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Zayıf Noktasından Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler