Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Zeynep'i Bırakmamakta Kararlı...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Zeynep’i Bırakmamakta Kararlı Görünüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi, Barış’ı evde görünce Cemile ile Kibrit’i alıp evden gidiyor. Barış, Zeynep’in hala Mehdi’yi unutamadığını ve barışabileceğini düşünüyor. Zeynep, Kibrit’ten Mehdi’nin o geceyi Nazlı ile geçirdiğini öğrenip üzülüyor. Benal de, Mehdi’nin başka bir kadınla birlikte olduğunu öğrenip evi terk ediyor. Cemile ile Nuh’un nişanları ve düğünleri oluyor. Düğünde, Zeynep’in gözü Mehdi’yi arıyor. En sonunda Mehdi gelip kardeşini kutlayıp Zeynep’in karşısına geçip zeybek oynuyor. Mehdi, Zeynep’i bırakmamakta kararlı görünüyor. Peki Zeynep’in kararı ne olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’i Bırakmamakta Kararlı Görünüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, Barış’ı Zeynep’le beraber evde kahvaltı yaparken görünce donup kalıyor. Zeynep, onunla konuşmak için dışarı çıkıyor. Mehdi, konuşacak bir şey olmadığını söyleyip, Kibrit ile Cemile’yi alıp gidiyor. Eve gidince Cemile ile konuşuyor. Cemile, ona durumu kendisine anlatacaklarını ancak fırsat olmadığını söylüyor. O sırada Nuh geliyor. Mehdi Nuh’a, kardeşini yara bandı olarak kullanmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Nuh ise, kendisiyle kendisini karıştırmamasını ona ulaşamadıkları geceyi Nazlı ile geçirdiğini söylüyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nuh’un söylediklerini herkes duyuyor. Mehdi, Kibrit’e Zeynep’in gece mesailerine kalıp kalmadığını, Barış’ın eve kaçta geldiğini soruyor. Kibrit’te ona, onun Nazlı’nın evine kaçta gittiğini soruyor. Kibrit, Zeynep’i arayıp durumu anlatıyor. Zeynep. duydukları karşısında şok oluyor. Benal ise, hemen eşyalarını toplayıp evi terk ediyor. Evde bir Müjgan kalıyor. Mehdi eve geldiğinde Müjgan, herkesin gittiğini anlatıyor. O da onun zaten bunu istediğini söyleyip gidiyor.

Mehdi, Zeynep’i takip etmeye başlıyor. Zeynep, gece mesaisi için şirkete gidiyor. Barış, mesai sonunda Zeynep’le oturup bir kahve içiyor. Onun iki anne arasında kaldığını anladığını söylüyor. Daha sonra ikili şirketten çıkınca, Barış Mehdi’nin arabasını orada görüyor. Ertesi gün Nermin hanımı arayıp, Mehdi’nin Zeynep’i takip ettiğini söylüyor.

Nermin hanım çok endişeleniyor. Cemile’nin düğün günü geliyor. Ama pek katılım olmuyor. Nikah kıyıldıktan sonra Zeynep, ortamı neşelendirmeye çalışıyor. O sırada önce Müjgan, sonra Mehdi geliyor. Mehdi, Zeynep’in karşısına geçip zeybek oynuyor.

 Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’ye Bir Şans Daha Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler