Ana SayfaDizilerZümrütüanka Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Zümrütüanka Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka’nın, yayınlanan son bölümünde; Abbas’a, aynı anda annesi, Serhat ve Rüstem silahını doğrultur. Ama onu Rüstem vurup kaçar. Hastaneye kaldırılan Abbas’ın hayatı tehlikesi olmadığı anlaşılır. Hamit’in babası Behram gelir. Ona hala Sühandan’ın üzerinden hisseleri alıp onu neden def etmediğinin hesabını sorar. Sühandan, Hamit’in niyetini acı bir şekilde öğrenir. Behram, Azimet’i ve Zümrüt’ü kaçırtıp Serhat’a onları öldürdüğünü ima eder. Sühandan’ın üzerindeki hisselerin yönetimini ele alan Serhat, aynı zamanda yönetim kurulu başkanı olur. Cihan’ı da genel müdür yapar. Serhat, Berham’dan intikamını alır. Zümrütüanka dizisinin yayın günü değişti.

Çarşamba Dizileri 2020

Zümrütüanka Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Zümrütüanka dizisi cumartesi günleri ekrana geliyordu. Kanalın yeni kararıyla dizi 20. yeni bölümüyle çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin 20. bölüm 1. fragmanında; Hamit, babasına Sühan’dan vazgeçemeyeceğini söylüyor. Berham ise, onun duygularını umursamayıp onu tokatlıyor. Azimet, Serhat’a konağa gelmesini istiyor. O ise Zümrüt olmadan oraya gitmek istemiyor. Deniz ile Azimet, Zümrüt’ün konağa gelmemesi için yeni bir plan kuruyor.

İşte Zümrütüanka 20. bölüm 1. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Abbas, vurulup yere düşer. Ama düşerken kendisini Rüstem’in vurduğunu görür. Rüstem, Abbas’ı öldürdüğünü düşünüp uçurumun kenarına gidip canına kıymak ister. Serhat, durumu öğrenip onu bulur. Zümrüt’le birlikte onu intihar etmekten vazgeçirmeyi başarır. Canan, Sühandan’a yakında Hamit’in kimi sevdiğini anlayacağını söyleyip onun kafasını karıştırır.

Hamit’in babası Behram gelir. İlk işi gelinleri içeri gönderip Hamit’i defalarca tokatlamak olur. Ona neden hala Sühandan ile evli olduğunu, neden hala hisseleri alıp onu def etmediğini sorar. O da, babasına yapacağını söyler. Ama Sühandan’ı sevdiği için bir türlü konuyu açamaz. Behram, gelmesiyle birlikte terör estirir. Cihan’ın yanına adamlarını gönderip kirasını iki gün geciktirdiği için dükkanını talan edip onu dövdürür.

Azimet’i ve Zümrüt’ü kaçırtan Behram, Serhat’ı ve Abbas’ı arayıp annesini öldürdüğünü ima eder. Aynı şekilde Zümrüt’ün de bir ağacın altında yattığını söyler. Serhat, annesini ve Zümrüt’ü bulur. Abisiyle birlikte Behram’ın karşısına çıkıp ona silah çeker. Behram, Sühandan’ın yanında Hamit’e bir şeyi beceremediğini, onun üzerinden hisseleri alıp ondan boşanmasını ister. Sühandan, Hamit hakkında büyük hayal kırıklığına uğrar.

Serhat, Sühandan’ın hisselerinin yönetimini devralır. Şirketin yönetim kurulu başkanı olmayı da başardıktan sonra Cihan’ı da genel müdür yapar. Berham, bunları duyunca beyninden vurulmuşa döner. Öfkesini avukatlarından çıkartır.

Zümrütüanka 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Behram’dan İntikamını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler