Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Loki Menekşe'yi Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Loki Menekşe’yi Öldürüyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 29. yeni bölümüyle 23 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Elvan, Yahya’dan boşanmak için dilekçeyi imzalar. Nare ile Sancar, nişanlanır. Düğüne kadar Nare, Elvan’la birlikte kendi evinde kalmaya başlar. Gediz, Sahra ile konuşup Sancar’ın hapse girmesini sağlamak için birlikte hareket etmeye karar alırlar. Kavruk ile Sancar, Akın’ın cesedini Feride halasının bahçesine gömerler. Feride, rahatsız olunca Sancar onu konağa getirir. Sahra, Nare’yi arayıp kahvaltıya geleceğini söyler. Giderken de portakalların içine ilaç sıkıp götürür. Elvan ile Nare bayılınca Sahra harekete geçer. Sahra, ilaç verip Nare’yi konuşturmaya çalışır. Sefirin Kızı 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Loki, Menekşe’yi öldürüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Loki Menekşe’yi Öldürüyor Mu?

Sefirin Kızı 29. Bölüm 1. fragmanında: Nare, Geriz ile konuşup Sancar’dan vazgeçmeyeceğini, Sahra denemesinin boş çıktığını söylüyor. Menekşe, büyücülere gidip Sancar’ı kendisine bağlama derdine düşüyor. Ama Loki, elinde bıçakla gelip Menekşe’yi bıçaklıyor. Yaralanan Menekşe, yere yığılıyor.

İşte Sefirin Kızı 29. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, rüyasında Sancar’ı mezarın içinde yatarken görür ve onu arayıp cesedi bahçesinden almalarını ister. Elvan, boşanma dilekçesini imzalayıp Yahya’ya boşanma davası açar. Ama dilekçede boşanma sebebi olarak aldatıldığını açıklamaz. Halise, durumu öğrenince Elvan’ı vazgeçirmeye çalışır. Ama Elvan, artık Yahya’yı sevmediğini söyler. Elvan, durumu sadece Nare’yle paylaşır.

Gediz, Sahra’yla buluştuğunda onun Menekşe’ye bebek konusunda yardım edeceğini Akın’ın mesajlarından öğrendiğini söyler. Onunla açık konuşup kendisinin Sancar’ın Akın’ı öldürmekten hapse girmesini istediğini ve ondan da kendisine yardım etmesini ister. Gediz, bu arada şirketi batırmak için elinden geleni yapacağını, onunda Nare’yle samimi olup abisinin öldürüldüğünü kanıtlamasını ister. Sahra, anlaşmayı kabul eder.

Nare, Sancar’dan o yörenin kızları nasıl evleniyorsa kendisinin de öyle düğünle evlenmek istediğini söyler. Bu arada Elvan’la birlikte Nare, düğüne kadar kendi evinde yaşamaya karar verir. Elvan’ın boşanma davası açtığını öğrenen Yahya, ondan boşanmayacağını söyler. Sancar, Yahya’yla konuşup onun bir daha konağa giremeyeceğini ve de Elvan’dan bir an evvel boşanmasını ister.

Sahra, Nare’yi arayıp kendisini kahvaltıya davet ettirir. Portakal alıp içine enjektörle ilaç sıkar. Kahvaltıda portakalları soyup birer parça elvan’la Nare’ye yedirir. İkisi de fenalaşınca, onlara serum takabileceğini söyler. Nare, kabul ediyor. Sahra, serumun içine ilaç koyup ondan abisinin nasıl öldüğünü anlatmasını ister.

 Sefirin Kızı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sahra İlaç Verip Nare’yi Konuşturmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler