Ana SayfaDizilerZümrütüanka 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Behram'dan İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Behram’dan İntikamını Alıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Abbas’a, aynı anda annesi, Serhat ve Rüstem silahını doğrultuyor. Ama onu Rüstem vurup kaçıyor. Hastaneye kaldırılan Abbas’ın hayatı tehlikesi olmadığı anlaşılıyor. Hamit’in babası Behram geliyor. Ona hala Sühandan’ın üzerinden hisseleri alıp onu neden def etmediğinin hesabını soruyor. Sühandan, Hamit’in niyetini acı bir şekilde öğreniyor. Behram, Azimet’i ve Zümrüt’ü kaçırtıp Serhat’a onları öldürdüğünü ima ediyor. Sühandan’ın üzerindeki hisselerin yönetimini ele alan Serhat, aynı zamanda yönetim kurulu başkanı oluyor. Cihan’ı da genel müdür yapıyor. Bunu duyan Behram, neye uğradığını anlayamıyor. Serhat, Behram’dan intikamını alıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Behram’dan İntikamını Alıyor!

Zümrütüanka 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Abbas, vurulup yere düşüyor. Ama düşerken kendisini Rüstem’in vurduğunu görüyor. Rüstem, Abbas’ı öldürdüğünü düşünüp uçurumun kenarına gidip canına kıymak istiyor. Serhat, durumu öğrenip onu buluyor. Zümrüt’le birlikte onu intihar etmekten vazgeçirmeyi başarıyor. Canan, Sühandan’a yakında Hamit’in kimi sevdiğini anlayacağını söyleyip onun kafasını karıştırıyor.

ZÜMRÜTÜANKA 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hamit’in babası Behram geliyor. İlk işi gelinleri içeri gönderip Hamit’i defalarca tokatlamak oluyor. Ona neden hala Sühandan ile evli olduğunu, neden hala hisseleri alıp onu def etmediğini soruyor. O da, babasına yapacağını söylüyor. Ama Sühandan’ı sevdiği için bir türlü konuyu açamıyor. Behram, gelmesiyle birlikte terör estiriyor. Cihan’ın yanına adamlarını gönderip kirasını iki gün geciktirdiği için dükkanını talan edip onu dövdürüyor.

Azimet’i ve Zümrüt’ü kaçırtan Behram, Serhat’ı ve Abbas’ı arayıp annesini öldürdüğünü ima ediyor. Aynı şekilde Zümrüt’ün de bir ağacın altında yattığını söylüyor. Serhat, annesini ve Zümrüt’ü buluyor. Abisiyle birlikte Behram’ın karşısına çıkıp ona silah çekiyor. Behram, Sühandan’ın yanında Hamit’e bir şeyi beceremediğini, onun üzerinden hisseleri alıp ondan boşanmasını istiyor. Sühandan, Hamit hakkında büyük hayal kırıklığına uğruyor.

Serhat, Sühandan’ın hisselerinin yönetimini devralıyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı olmayı da başardıktan sonra Cihan’ı da genel müdür yapıyor. Berham, bunları duyunca beyninden vurulmuşa dönüyor. Öfkesini avukatlarından çıkartıyor.

Zümrütüanka 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Olanlardan Sonra Umutsuzluğa Kapılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler