Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'in Yine...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’in Yine Kaçmasından Korkuyor!

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 39. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız’ın Kuzey’e isteneceği sırada Cevher içeri giriyor ve kızı vermeyeceğini söylüyor. Yıldız’ın amcası Cevher’in şaka yaptığı ortaya çıkınca herkes rahatlıyor. Nişan günü, kuaförde kavga çıkıyor. Kına gecesinden önce gelin hamamı yapılıyor. Orada kadınlar eğlenirken kuaförde kavga ettikleri kadınlar oraya da geliyor. Yıldız, kızlarla birlikte karakola düşüyor. Kuzey, karakola onları kurtarmak için gidiyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Kuzey’in yine kaçmasından korkuyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kuzey’in Yine Kaçmasından Korkuyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm 1. fragmanında; Yıldız ile Kuzey’in kına gecelerinin olduğu gün Cevher, sandığın üzerine oturup damattan para istiyor. Artı, kendisinin Rusya’da bir sevgilisinin olduğunu, onu Sefer’le birlikte gidip istemelerini istiyor. Kuzey, Cevher’e akşam kına gecesinin olduğu söylüyor ama elinden kurtulamıyor. Sefer’le Kuzey, Rusya’ya gidip Anya’yı ailesinden istiyor. Yıldız ise, ortalarda olmayan Kuzey’in yine kaçtığını düşünüp sinir krizleri geçiriyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, isteme ve nişan için hazırlıklara başlıyor. Yüzükleri aldıktan sonra kuaföre gidiyor. Yıldız’ın tam saçları yapılacakken birileri gelip kuaförden salonu boşaltmasını istiyor. Nişanı olacak Yıldız, alttan almaya çalışıyor. Ama hareketler çoğalınca dayanamayıp kavga ediyor. Akşam Şeref, Yaşar’dan Yıldız’ı oğluna istiyor. O da kızına isteyip istemediğini soruyor. O da babasına, onun bileceğini söylüyor. Yaşar, tam Yıldız’ı Kuzey’e verdiğini söyleyecekken Cevher içeri giriyor ve kızı vermeyeceğini söylüyor.

Daha sonra şaka yaptığı ortaya çıkıyor. Yıldız ile Kuzey’in sonunda nişan yüzükleri kesiliyor. Yıldız, çalıştığı iş yerine ortak oluyor. Kuzey, önce evlendikten sonra Yıldız’ın çalışmasına karşı çıkıyor. Nişanı atmakla tehdit edilince mecbur kalıyor kabul etmeyi. Çay bahçesinde kadınlar matinesi düzenleniyor. Sanatçı bulamayınca Yıldız, Sefer’den şarkı söylemesini istiyor.

Orada kadınlar Sefer’e asılınca Nahide, ortalığı birbirine karıştırıyor. Kına gecesi öncesi kız ve erkek hamamı düzenleniyor. Kadınlar hamamda kendi aralarında eğlenirken, kuaförde kavga ettikleri kadınlar oraya da geliyor ve hamamı kapattıklarını söyleyip onları kovuyor. Bu sefer daha büyük bir kavga oluyor ve Yıldız karakola düşüyor. Kuzey, Yıldız ve kızları kurtarmak için karakola gidip komisere dil döküyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey Sonunda Nişanlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler