Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanında Herkesi Şaşırtan Sahne! Gülben Gözleri Oyulmuş Bebek Yolladı

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanında Herkesi Şaşırtan Sahne! Gülben Gözleri Oyulmuş Bebek Yolladı

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinde en çok gerçek bir hikayeden alıntılanmış olmasıyla etkilendiği dizi dün akşam 11. bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Masumlar Apartmanında Herkesi Şaşırtan Sahne! Gülben Gözleri Oyulmuş Bebek Yolladı

Başladığı günden bu yana yoğun ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisi 11. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Açtığı sosyal medya hesabında Esra ve Esat’ın fotoğrafını görünce çılgına dönen Gülben, şirkete korkunç bir hediye yolladı. Ablasının annesinden kalan en değerli şeyler olarak gördüğü gazeteleri kesecek kadar sinirlenen Gülben, kendi bebeğinin gözlerini oydu.

Gözleri Oyulmuş Bebek Herkesi Şaşırttı

Dizide Esat’ın hareketlerini hep aşktan yana yorumlayan Gülben herkesi gülümsetmeye devam ediyor. Esat’ı her şeyden çok seven ve kıskanan Gülben, kimseye haber vermeden evden çıkarak Esat’ın evine gitti. Esat, evine gelip temizliğe başlayan Gülben’in karşısında şaşkınlığa uğradı. Gülben, aynı zamanda Neriman’ın yardımı ile sosyal medya hesabı açan ve Esat’ı yakın takibe aldı.

Esra’nın Esat ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştığını görünce öfkeden deliye dönen Gülben, oyuncak bebeğinin gözlerini oyarak “Esat’tan uzak durmazsan sonun böyle olur” not yazarak şirkete gönderdi. Hediye karşısında çılgına dönen ve iyice endişelenen Esra, o esnada İnci’nin yanına radyoya gelen Han’a göstererek olay çıkarttı.

Masumlar Apartmanında Herkesi Şaşırtan Sahne! Gülben Gözleri Oyulmuş Bebek Yolladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler