Ana SayfaDiziler24 Kasım MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

24 Kasım MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Ödül oyunları MasterChef’e yeni bir soluk getirdi. MasterChef’te ödül oyununu kazanan takım, oynanan müthiş mücadeleyle belli oldu. Ödül oyununu kazanmak için mücadele eden iki takım yarışmacıları, Meksika mutfağından lezzetlerle şefleri etkilemeye çalıştı. 24 Kasım MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

Yarışmacıları Zorlayan Sürpriz

MasterChef Türkiye’de heyecan dolu ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu. 15. haftasında oluşturulan Mavi takım ve Kırmızı takım, ilk takım oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, şeflerin istediği dört çeşit makarnayı yapmak için uğraştı. Oyun sırasında yerlerin değiştirilmesi ile her yarışmacının da dört makarnada bir emeği olmasını sağlarken aynı zamanda yarışmacıları yemekleri bağlama noktasında epey zorladı. Tadım esnasında bazı makarnalar bu karışıklıktan dolayı beğenilmedi.

MasterChef Türkiye Yarışmasından Elenen İsim Kim Oldu? Uğur Yarışmaya Veda Etti Mi?

Oyunu Hangi Takım Kazandı?

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. 24 Kasım Salı MasterChef 2020’nin 107. bölümünde oynanan ödül oyununu ilk turunu Mavi takım kazandı. Şeflerin istediği makarnalar çeşitlerini Kırmızı takıma göre daha iyi yapan Mavi takım yarışmacıları, sonraki turda bireysel olarak mücadele etti.

24 Kasım MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Ödül oyunun ilk turunu kazanan Mavi takım yarışmacıları ikinci turda da kıyasıya bir mücadele verdi. Mavi takımın dört yarışmacısı, orman meyveli tart yaparak ödülü kazanmaya çalıştı. Şeflerin tadımı sonrasında bu haftanın ödül oyununu kazanan, 25 bin liranın sahibi Özgül oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler