Ana SayfaDizilerHekimoğlu 27. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Ateş Can'ın Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 27. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Ateş Can’ın Hayatını Kurtarıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastane SMA hastaları için bir yardım gecesi düzenliyor. Orada İpek’e, acile kanlı isal şikayetiyle bir hastanın geldiği haberi geliyor. Ateş, hemen oradan bir bahane bulup hastaneye gidiyor. Çocuğu gördükten sonra onun çok nadir bir hastalığa yakalandığını anlıyor. Ateş, 12 yıl önce böyle bir hastasını kaybetmiştir. Ekibini toplayan Ateş, İpek’in haberi olmadan zamanla yarışıp sabaha kadar çocuğun teşhisini koymak için uğraşıyorlar. Ateş, zamanla yarışıp Can’ın hayatını kurtarıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Can’ın Hayatını Kurtarıyor!

Hekimoğlu 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. SMA hastaları için düzenlenen yardım gecesine herkes büyük bir heyecanla hazırlanıyor. Masada İpek’e acile kanlı ishal şikayetiyle bir hasta geldiği haberi geliyor. İpek, hemen hastanın teşhisini koyup yapmaları gerekenleri söylüyor. Ateş’in aklına hemen, 12 yıl önceki kaybettiği hastası geliyor. Kimseye bir şey belli etmeden Ateş, masadan kalkıp acile gidiyor. Çocuğu gördükten sonra ekibini toplayıp dönüyor.

HEKİMOĞLU 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Memoli, Zeynep ve Emre, Ateş’in neden bu hastayı kendi rızasıyla aldığını merak ediyor. Zeynep, Ateş’in odasına gizlice girip dosyalarını karıştırıyor. Bunu fark eden Ateş, onu odaya kilitliyor. Ateş, ekibine belki hastanın sabaha yaşayamayacağını söyleyip onlara yapmaları gereken testleri söylüyor. Dünyada 200 hastanın yakalandığı bu hastalığın belirtilerini taşıdığını düşünen hatta emin olan Ateş, tahlil sonuçları karşısında ne yapacağını bilemiyor.

Can’ın kalbinde bir kitleye rastlanıyor. Ateş, Can’ı kendi eliyle biyopsi yapıyor. Biyopsi sırasında Can’ın kalbi duruyor. Tam sekiz dakika sonra Can, hayata dönüyor. Bu arada Ateş, Orhan’ı arayıp ondan İpek’i oyalamasını sağlıyor. Gece bittikten sonra İpek, olanları öğrenip hastaya Ateş’in müdahale etmesine engel olmaya çalışıyor.

Orhan Ateş’e, İpek’i oyunda elinin sağlam olduğunu hissettirip sadece beklediğini hiçbir şey yapmadığını anlatıyor. O da hemen hastalığı o anda çözüp hemen ekibine ekibine tekrar bağırsak testi yapmalarını istiyor. Onlar ise, daha önce yaptıklarını tekrar yapmalarının ne gerek olduğu için söylense de testi yaptıklarında Can’ın hastalığının Ateş’in tahmin ettiği hastalık olduğunu anlıyorlar. Tedavi başlıyor ve Can hayata dönüyor. Bu arada Orhan, karısının kendisini kiminle aldattığını buluyor.

Hekimoğlu 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’in Elinden Hastasını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler