Ana SayfaDizilerHekimoğlu 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'in Elinden Hastasını Alıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’in Elinden Hastasını Alıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 26. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye gelen çocuk hastayı gören Ateş, yanına gidip bastonunu tutmasını ister. Çocuk bastonu tutamayınca beyin kaslarının kontrolü kaybettiğini anlar ve hemen onu tedavisine alır. Zeynep, Emre ve Memoli, Ateş’in kendi isteğiyle bir hastayı almasına çok şaşırırlar, Bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünen üçlü, olayın aslını öğrenmek için dedektifliğe soyunurlar. Hekimoğlu 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İpek, Ateş’in elinden hastasını alıyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’in Elinden Hastasını Alıyor!

Hekimoğlu 26. bölüm 2. fragmanında; Ateş, 12 yıl önce karşılaştığı vaka ile karşılaşıyor ve hemen Can isimli çocuğu tedavi etmek istiyor. Ancak, Ateş’in 12 yıl önceki hastası hayatını kaybetmiştir. İpek, bunu öğrenir öğrenmez hemen Ateş’in yanına gidip, Can’ın bundan sonra kendi hastası olduğunu söylüyor.

İşte Hekimoğlu 26. bölüm 2. fragmanı….

 

HEKİMOĞLU 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye eşinden bir yıl önce ayrılmış 65 yaşındaki hasta kızıyla birlikte gelir. Ateş, gerekli tetkikleri yaptırıp, hastanın cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olabileceğini düşünür. Daha sonra bir hafta ömrü kalan hastaya kalp bulmak için kurulu toplar. Yaşı nedeniyle kurul organ naklini onaylamaz. İş bağış yapmış olan beyin ölümü gerçekleşen bir hastaya kalır.

Kaza yapan bir kadın hastaneye getirilir. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamaz. Kadının beyin ölümü gerçekleştikten sonra eşiyle konuşulur ve hastanın kalbi alınıp 65 yaşındaki hastaya başarılı bir şekilde nakil edilir. Eşiyle sürekli kavga eden Selin, bir süreliğine İzmir’e gidip gelir. Metin, Ateş’le konuşup ondan aralarından çekilmesini ister.

Daha sonra Ateş’in yanına gidip ona geldiğini söyler. Ateş, onunla olamayacağını, bir süre sonra yine kendisinin eskisi gibi olacağını ve onu üzeceğini söyler. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Selin, eşyalarını toplamaya başlar. Aşk konusunda Ateş’e nutuk atan Orhan, eşinin hayatından başka birisi olduğunu öğrenip valizini toplayıp Ateş’in kapısını çalar. Ona Aslı’nın hayatında başka biri olduğunu öğrendiğini bir süre onun yanında kalmak için geldiğini söyler.

Hekimoğlu 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Hastayı Gönüllü Alması Herkesi Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler