Ana SayfaDizilerZümrütüanka 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hamit Yanlışlıkla Işık'ı Vuruyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hamit Yanlışlıkla Işık’ı Vuruyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, yeni gününde 25 kasım çarşamba günü 20. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hamit, babasına Sühan’dan vazgeçemeyeceğini söyler. Berham ise, onun duygularını umursamayıp onu tokatlar. Azimet, Serhat’a konağa gelmesini ister. O ise Zümrüt olmadan oraya gitmek istemez. Deniz ile Azimet, Zümrüt’ün konağa gelmemesi için yeni bir plan kurar. Zümrütüanka 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hamit, yanlışlıkla Işık’ı vuruyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Hamit Yanlışlıkla Işık’ı Vuruyor!

Zümrütüanka 20. bölüm 2. fragmanında; Hamit, Serhat’ların konağına gidip sağa sola ateş ediyor. Silahtan çıkan kurşunun biri Işık’a denk geliyor. Serhat, hemen Işık’ı kucağına alıp hastaneye götürüyor. Sonrasında Berham’ın alnına silahını dayayan Serhat, ona, Hamit’in yerini soruyor. Berham’a, dünyanın öbür ucunu da gitse onu bulacağını söylüyor.

İşte Zümrütüanka 20. bölüm 2. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Abbas, vurulup yere düşer. Ama düşerken kendisini Rüstem’in vurduğunu görür. Rüstem, Abbas’ı öldürdüğünü düşünüp uçurumun kenarına gidip canına kıymak ister. Serhat, durumu öğrenip onu bulur. Zümrüt’le birlikte onu intihar etmekten vazgeçirmeyi başarır. Canan, Sühandan’a yakında Hamit’in kimi sevdiğini anlayacağını söyleyip onun kafasını karıştırır.

Hamit’in babası Behram gelir. İlk işi gelinleri içeri gönderip Hamit’i defalarca tokatlamak olur. Ona neden hala Sühandan ile evli olduğunu, neden hala hisseleri alıp onu def etmediğini sorar. O da, babasına yapacağını söyler. Ama Sühandan’ı sevdiği için bir türlü konuyu açamaz. Behram, gelmesiyle birlikte terör estirir. Cihan’ın yanına adamlarını gönderip kirasını iki gün geciktirdiği için dükkanını talan edip onu dövdürür.

Azimet’i ve Zümrüt’ü kaçırtan Behram, Serhat’ı ve Abbas’ı arayıp annesini öldürdüğünü ima eder. Aynı şekilde Zümrüt’ün de bir ağacın altında yattığını söyler. Serhat, annesini ve Zümrüt’ü bulur. Abisiyle birlikte Behram’ın karşısına çıkıp ona silah çeker. Behram, Sühandan’ın yanında Hamit’e bir şeyi beceremediğini, onun üzerinden hisseleri alıp ondan boşanmasını ister. Sühandan, Hamit hakkında büyük hayal kırıklığına uğrar.

Serhat, Sühandan’ın hisselerinin yönetimini devralır. Şirketin yönetim kurulu başkanı olmayı da başardıktan sonra Cihan’ı da genel müdür yapar. Berham, bunları duyunca beyninden vurulmuşa döner. Öfkesini avukatlarından çıkartır.

Zümrütüanka Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler