Ana SayfaDizilerBaraj 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Halil Cinayetini Nazım'ın Üzerine Mi...

İlgili Postlar

Baraj 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Halil Cinayetini Nazım’ın Üzerine Mi Atacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazım’ın arkadaşı Hakan’la Nehir, üst üste bir kaç kere karşılaşır. Zerrin, Hakan’ın zengin olduğunu anlar. Nehir’e Hakan’ın ondan hoşlanmış olabileceğini söyler. Nazım’ı arayan Nehir, onunla asla bir daha olamayacaklarını söyleyip kapatır. Nehir, Hakan’ın kolunda otelden çıkarken ateşli saldırıya uğrarlar. Saldırıda Nehir, yaralanır. Baraj 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tarık, Halil cinayetini Nazım’ın üzerine mi atacak?

Salı Dizileri 2020

Tarık Halil Cinayetini Nazım’ın Üzerine Mi Atacak?

Baraj dizisinin 15. bölüm 2. fragmanında; Nevin, kızının kaçırılmasında Nehir’i sorumlu tutuyor. Eğer Nazım, onun peşinden İstanbul’a gitmeseydi kızının yanında olacağını söylüyor. İyice köşeye sıkışan Tarık ile Zahra. İbrahim’i de aralarına alıp cinayeti Nazım’ın üzerine atıp kurtulma planları yapıyorlar.

İşte Baraj 15. bölüm 2. fragmanı….

BARAJ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, Nazım’ın evli olduğunu Tarık’tan öğrendikten sonra onun kendisine yalan söylemesini kabul etmez ve evi terk eder. Zerrin, zaten dünden razı hemen İstanbul’a Nehir’i götürür ve hemen yeni bir dolandırıcılık işi aramaya başlar. Nevin, kızıyla birlikte gittiği otelden rahatsız olup tekrar Nazım’ın evine döner. Nazım, Tarık’la kavga ettiği için o geceyi nezarette geçirir.

Kemal bey, Nazım’ın yanına gelip damadını dövdüğü için onu işten kovar. Tarık, Nazım’dan şikayetçi olmayınca serbest kalır ve gidip barajdan eşyalarını toplar. Nazım’ın yerine İbrahim geçer. Eve gelen Nazım, sabaha kadar kapıda beklemiş olan Nevin ile Ayşe’yi eve almak zorunda kalır. Sonra Nehir’i almaya gideceğini söyler.

Nazım, hapishanede tanıştığı bir arkadaşından yardım ister ve Nehir’in adresini buluyor. Zerrin, yeni bir dolandırıcılık işi bulur ve Nehir’le adamı buluşturur. Akşam eve geldiklerinde Nehir, Nazım’ı kapıda bulur. Zerrin, Nehir’e engel olup onunla konuşmasına izin vermez. Nazım, kapıda beklemeye devam eder.

Melek, Zahra ve İbrahim karakola gidip Halil’in kayıp ilanını verir. Polisler Baraj’a gelip işçileri sorguya çeker. Zahra, İstanbul’a giden Tarık’a ulaşamayınca İbrahim’e her şeyi anlatmak zorunda kalır. Kendisine gönderilen mektupların onun göndermediği ortaya çıkınca başka birinin bütün durumlardan haberi olduğunu anlayıp tutuşur.

Aynı ayna, Zahra’ya, Meryem’e, Tarık’a bir mesaj gelir. Zahra ile Tarık’ın öpüşme videosunu Tarık’ın nişanlısı da görür. Nevin’in eski sevgilisi onun yerini bulup zorla Ayşe’yi kaçırır. Nazım, durumu öğrenir öğrenmez taksiye binip gider. Nehir’de, Nazım’ın soğukta beklediğine dayanamayıp onunla konuşmaya aşağı iner. Ama onun gittiğini görünce kendisinden vazgeçtiğini düşünmeye başlar.

Baraj 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vurulan Nehir’e Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler