Ana SayfaDizilerRamo 22. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ramo'ya Yeni Bir Düşman Daha Çıkıyor!

İlgili Postlar

Ramo 22. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ramo’ya Yeni Bir Düşman Daha Çıkıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 22. yeni bölümüyle 27 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin nefes kesen son bölümünde; Ramo, Sarraf tarafından kaçırılır. Yine onun adamları Doğu gelmeden onları alıp güvenli bir yere götürür. Bir tek Hasan, Cihangir’in eline düşer. Ramo, bir otel odasında kendisini bulur ve Sarraf tarafından sınavdan geçirilir. Sınavı geçen Ramo, ailesini alıp oradan ayrılır. Sibel, Nehir’den Roğu’nun, Ramo’nun ailesini öldürdüğünü öğrenip yıkılır. Sonra, Ramo’nun ve ailesinin yaşadığını öğrenir. Ramo, Hasan’ı kurtarmak için gittiğinde Cihangir’in adamlarına yakalanır ve onların elinden Sarraf’ın adamları onları kurtarır. Kaman’ın anahtarı Ramo’nun eline geçer. Ramo 22. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ramo’ya bir düşman daha çıkıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo’ya Yeni Bir Düşman Daha Çıkıyor!

Ramo dizisinin 22. bölüm ön izlemesinde; Cihangir, Ramo’nun önünü kesip ona silahını doğrultuyor. O sırada oraya Cihangir’in tanıdığı Ramo’nun tanımadığı Mashar geliyor. Mashar, Cihangir’den, Ramo’nun işini bitirme işini kendisine bırakmasını istiyor. Ramo, kendisi için kavga etmemelerini kendisinin ikisine de yeteceğini söylüyor. Cihangir, Ramo’yu Hasan’a bırakıp ona silahından ölmediği için çok pişman olacağını söylüyor.

İşte Ramo 22. bölüm ön izlemesi….

 

RAMO 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, kaçırıldıktan sonra gözlerini bir otel odasında açar. Karşısına çıkan kişi, onun Hakan olduğunu ve o isimle savcının karşısına çıkacağını, eğer onu öldürürse ailesine kavuşacağını söyler. Ramo, dedikleri odaya girer ve tuvaletten silahı alıp savcı denilen kişinin karşısına çıkıp, onun tahmin ettiği kişi olmadığını, onu öldürmeyeceğini, dışarıdakilerin onu öldürdüğünü zannetmeleri için beş dakika beklemesini söyleyip oradan çıkar.

Otelin camından başka daireye çıkan Ramo, karşısına çıkanları atlatmayı başarır. En sonunda yine aynı adamlarla karşılaşır. Savcı diye karşısına çıkan adam, kendisinin çözmeye çalıştığı Kaman olduğunu söyler. İsmininde Sarraf olduğunu söyler. Ailesinin onların elinde olduğunu gören Ramo, onları alıp oradan uzaklaşır. Abisinin ise Cihangir’in elinde olduğunu öğrenir. Ailesini emniyetli bir yere yerleştiren Ramo, abisini oradan kurtarmak için çare ararken evinin önünde Sibel’i ağlarken bulur.

Kendisini takip eden Nehir’i atlatan Sibel, Ramo’nun boynuna sarılıp ailesinin öldürüldüğü için göz yaşı döker. Ramo, onların sağ olduğunu söyler ve Sibel’le abisini kurtarmak için bir plan yapar. Sibel, Nehir’le akşam yemeğine çıkar. Hastalanmış gibi yapıp tuvalete gider. Orada Nehir’i bayıltan Ramo, Sibel’i de rehin almış gibi görünüp, onlardan abisinin yerini öğrenir.

Hasan’ı bulup çıkardıktan sonra, yolda Cihangir’in adamlarına yakalanırlar. Ama onların elinden yine Sarraf’ın adamları onları kurtarır. Sarraf, Ramo’yla birlikte bir ormana gider ve Kaman’ın anahtarını ona vereceğini söyler. Birlikte arabaya binerler. Sarraf, suyu içinde fenalaşır ve Ramo’ya bir mektup verir. Kendisini oraya teslim etmesini söyler. Orada Ramo, Kaman’ın en başıyla tanışır. Oradan çıktıktan sonra Cihangir, Ramo’nun karşısına geçip Sarraf’ı teslim ettiğini öğrendiğini söyler.

Ramo 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sarraf’ı Teslim Eden Ramo’nun Hayatında Ne Değişecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler