Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa'yı Terk Mi...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa’yı Terk Mi Ediyor?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Galip, Maria’yı kaçırıyor ve Mustafa’yı arayıp kendisine Eda’yı getirirse onu vereceğini söylüyor. Mustafa, Nihat ile birlikte bir plan yapıp takastan sonra Eda’yı da onun elinden kurtarıyor. Çiçek’in eve gelmesiyle Zeyno, kendisini balkondan aşağı atıyor. Bunun üzerine Kudret, Çiçek’ten bebeğini bırakıp gitmesini istiyor. Kudret, Nisan ile Rüzgar’ın evlendiklerini öğrendikten sonra eve gelip onun eşyalarını yaktırıyor. Mustafa, Maria’yla annesinin evinde yaşamaya karar veriyor. Gonca’nın Eda’yı oraya göndermesiyle ortalık karışıyor. Maria ile Mustafa 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maria, Mustafa’yı terk mi ediyor?

Pazar Dizileri 2020

Maria Mustafa’yı Terk Mi Ediyor?

Maria ile Mustafa dizisinin 13. bölüm 1. fragmanında; Mustafa, Gonca ile birlikte adliyeden çıkarken görünüyor. Maria ile Mustafa tartışıyor. Ondan sonra Maria arkasını dönüp gidiyor. Mustafa, göz yaşları içinde kalıyor. Yoksa Maria, Eda ile Mustafa’yı birlikte gördükten sonra bebeğini mi kaybetti? Nihat, Nahide’yle buluşup onu öpüyor.

İşte Maria ile Mustafa 13. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1330622583109128192

MARİA İLE MUSTAFA 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çiçek’in konağa gelmesiyle İclal’in psikolojisi iyice bozuluyor. Kudret, bir erkek torunu olduğu için İclal’le konuşup onun konakta kalacağını söylüyor. Zeyno’nun bu durumdan sonra haberi oluyor ve bebeği kucağına alıp balkondan atlamaya çalışıyor. Galip, Maria’yı kaçırıp elini ayağını bağlıyor. Maria, yerdeki cam kırıklarına ulaşıp bağlardan kurtuluyor. Ancak Galip onu yine yakalıyor. Mustafa’yı arayan Galip, ondan Eda’yı getirmesi karşılığında Maria’yı vereceğini söylüyor.

Nihat’la anlaşan Mustafa, Galip’e bir oyun oynuyorlar. Buluşma yerinde Mustafa, Maria’yı alıp Eda’yı veriyor. Galip, arabasıyla biraz ilerledikten sonra önünü silahlı adamlar çeviriyor ve elinden Eda’yı alıyor. Galip, abisini ve Mustafa’yı görünce şok oluyor. Nisan ile Rüzgar, gizlice evlenip beş parasız bir otele yerleşiyor. Aileleri tarafından aranan ikili orada yakalanıyor. Kaçarken Rüzgar, kaza geçirip kolu kırılıyor. Mecbur kalıp Rüzgar, Nisan’ı ailesinin yanına götürüyor.

Kudret, durumu öğrenince kızını almaya gidiyor. Ancak evlendiğini öğrenince eve gelip Nisan’ın eşyalarını yakmalarını istiyor. Zeyno, bir de bu haberin üzerine kendisini balkondan aşağı atıyor. Kudret. Çiçek’le konuşup bebeğini bırakıp evden gitmesini istiyor. Ama o asla oğlunu bırakmayacağını söylüyor. Mustafa, Gonca’ya bir an evvel boşanmak istediğini, bundan sonra Maria’yla annesinin evinde yaşayacaklarını söylüyor. Mustafa, Maria için hazırlık yaparken Eda oraya gelip saldırıya uğradığını söylüyor. O sırada oraya gelen Maria, onlara el ele görüyor.

Maria İle Mustafa 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa’ya Güvenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler