Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa'ya Güvenecek Mi?

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa’ya Güvenecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Galip, Eda’ya karşılık Maria’yı tutsak alır. Maria, onun elinden kurtulmayı başarır. Ancak yinede Mustafa’yı af etmez. Bir de Eda’yı Mustafa’nın arabasında görür. Ona, kendisini merak etmemesini Eda’yla ilgilenmesini, aralarında tek bağ olan bebeklerinin artık olmadığını söyler. Maria ile Mustafa 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Maria, Mustafa’ya Güvenecek Mi?

Pazar Dizileri 2020

Maria Mustafa’ya Güvenecek Mi?

Maria ile Mustafa dizisinin 12. bölüm 2. fragmanında; Nahide, aşk acısı yaşıyor. Galip, kıskıvrak yakalanıyor. İclal, eşi ve çocuğuyla birlikte geçirdikleri mutlu günlerin fotoğraflarına bakıp göz yaşı döküyor. Mustafa, Maria’yı bulup arabasıyla dönüyor. Ancak, Eda koşup Mustafa’nın boynuna sarılıyor. Maria onları öyle görünce donup kalıyor. Bakalım Maria ne karar verecek? Mustafa’nın aşkına inanıp mücadele mi edecek? Yoksa onu terk mi edecek?

İşte Maria ile Mustafa 12. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1329482243920846856

MARİA İLE MUSTAFA 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

İclal, Çiçek’le konuşmaya gittiğinde onun sancısı tutar. Mecbur kalan İclal, kendi elleriyle kocasının bebeğini doğurtur. Çiçek’in bir oğlu olur. Şahin’le konuşan İclal, ondan bir tercih yapmasını ister. Çiçek’le konuşan Şahin, oğlunun hak ettiği gibi bir hayatının olduğunu söyleyip konağa İclal’in yanına gider. Nisan ile Rüzgar, gidip evlenir. Kudret, kızının Rüzgar’a kaçtığını öğrenir.

Mustafa, gittiği adreste Eda’yı eli kolu bağlı bir şekilde bulur. 6 yıldır bir yatağa bağlı duran ve Galip tarafından sakinleştiricilerle tutulan Eda’nın psikolojisi iyi değildir. Mustafa, onu alıp hastaneye götürür. Galip gelip Eda’yı bulamayınca, Gonca’nın onu kaçırttığını düşünür. Gonca, inkar eder ve kendisinin oraya gittiğinde de Eda’nın olmadığını söyler.

Gonca, Galip’le konuşup konağa dönmesi gerektiğini söyleyip ondan yardım ister. Kendisini Galip’e karnından yaralatan Gonca, Mustafa’yı arar ve Galip’in kendisini yaraladığını söyler. Mustafa, onu alıp konağa getirir. Maria, kendi eşyalarını toplayıp kendi evine yerleşir. Mustafa, onu konağa getirmeye ikna edemez. Çiçek, bebeğini de alıp konağa gider. Şahin, onu karşısında görünce şok olur.

 Maria İle Mustafa 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Bebeğini Kayıp Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler