Ana SayfaDizilerArıza 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza'nın Halide'den Vazgeçmeye Niyeti Yok!

İlgili Postlar

Arıza 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza’nın Halide’den Vazgeçmeye Niyeti Yok!

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Arıza, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Rıza, Halide’ye aşkını itiraf eder. Onunla birlikte olduktan sonra tüm zorluklara göğüs gereceğini söyler. Her şeyini kaybetmesinin sebebi olarak Ali Rıza’yı gören Burak, ondan intikamını almak için fırsat kollar. Muzaffer, Ali Rıza’ya bu işe girdiğinde aklında sadece intikamı olduğunu, şimdi Halide’ye aşık olduğu için ikisi arasında bir seçim yapması gerekebileceğini söyler. Haşmet’de Ali Rıza’ya aynı şeyleri söyler. Ya amacından vazgeçmesini ya da Halide’den. Arıza 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza’nın, Halide’den vazgeçmeye niyeti yok.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza’nın Halide’den Vazgeçmeye Niyeti Yok!

Arıza 11. bölüm 2. fragmanında; Ali Rıza, büyük bir davete katılıyor. Muzaffer Ali Rıza’ya, o davetin onun için çok önemli olduğunu orada, ona yeraltı dünyasının anahtarını vereceklerini söylüyor. Ali Rıza, o dünyanın altını üstüne getireceğini söylüyor. Halide Ali Rıza’ya o geceden sonra her şeyin değişeceğini, artık istese de vazgeçemeyeceğini söylüyor. Ali Rıza ise, kendisinin vazgeçemeyeceği tek şeyin o olduğunu söylüyor. Burak da davete Derya ile birlikte gidiyor. Burak, Ali Rıza’nın işini bitirmek için bu sefer açık oynuyor. Halide, Ali Rıza’nın kendisine gönderdiği çiçeği görünce çok mutlu oluyor.

İşte Arıza 11. bölüm 2. fragmanı…

ARIZA 10. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ali Rıza, Cabir’in kardeşini tuttuğu yeri öğrenip oraya gider. Haşmet ile Saffet’e, silah seslerini duyunca onun arkasından gider. Ali Rıza, Cabir’in adamlarını etkisiz hale getirince o da Mert’in kafasına silah dayar. Burak’ın da son anda gelmesiyle Ali Rıza, Mert’i yaralı da olsa kurtarmayı başarır. Cabir, oradan kaçıp uzaklaşır. Ali Rıza, kardeşini hastaneye götürür. Mert, ameliyata alınır ve hayati tehlikesi olmadığı ortaya çıkar.

Cabir, doktor kılığında hastaneye gelir. Ali Rıza onu, kıskıvrak yakalayıp bir güzel döver ve sonrasında onu bir eve götürür. Cabir, Ali Rıza’ya, kendisine ne yapacağını sorar. Ali Rıza, ona dediklerini yaparsa onu öldürmeyeceğini söyler. Şehmuz ile Galip, silahlı saldırıya uğrar. Konsorsiyumun toplantısında Galip ile Şehmuz, tüm bunlara sebep olarak Burak’ı sorumlu tutarlar. Mithat, sürekli Burak’ı onlara karşı savunur.

Sonrasında Derya ve Murat, kaçırılır. Herkes onları aramak için seferber olur. Ormanda ikisi eli kolu bağlı bir şekilde bulunur. Murat, kendilerini Cabir’in elinden Ali Rıza’nın kurtardığını söyler. Herkes, Ali Rıza’nın tekneye binip kaçmakta olan Cabir’i öldürüp denize düşürdüğünü görür. Konsorsiyum tekrar toplanır. Burak’ın, silahları patlattığını itiraf ettiği ses kaydını Şehmuz herkese dinletir. Burak’ın cezası kesilir. Öfkelenen Burak, hepsinin işini bitireceğini söyler. Burak’ın tüm yetkileri Ali Rıza’ya verilir.

Arıza 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Halide İle Amacı Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler