Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci Safiye'yi Görmeye Evine Gidiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci Safiye’yi Görmeye Evine Gidiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 11. yeni bölümüyle 24 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Safiye, Gülben’e küsüp odasından çıkmaz. Babaları aç kalınca da Gülben, mutfağa girip ona sandviç hazırlar. Han, babasına yemek yapılmadığını görünce sinirlenir. Safiye’de mutfağı kilitler. Han, Safiye hariç herkesi yemeğe götürür. İnci’de yemeğe katılır. Esat, Gülben’le tekrar konuşmaya gider. Gülben, yine onu yanlış anlar. Neriman, okula yeni gelen öğretmeninin karşı binaya taşındığını görüp ona el sallar. O öğretmenin Naci olduğunu Safiye görür. Masumlar Apartmanı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naci, Safiye’yi görmeye evine gidiyor.

Salı Dizileri 2020

Naci Safiye’yi Görmeye Evine Gidiyor!

Masumlar Apartmanı 11. bölüm 1. fragmanında; Safiye, Naci’nin karşı apartmana taşındığını gördükten sonra perdeleri kapatıyor. Esat, Gülben’in mesajlarından iyice bunalıyor. Gülben birde, Esra’ya bir paket gönderiyor. Esra, Gülben’in takıntılı olduğunu görünce Han’a kendisine kardeşinden gelen paketi gösterip onu kovuyor. Safiye, kapının önünde Naci’yi görünce öylece donup kalıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 11. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, İnci’yi çöp daireyi gösterirken onları Safiye görür. Han’a, özellerini İnci’ye gösterdiği için ona ateş püskürür. Daha sonra Gülben’e gidip durumu anlatır. İnci’nin onun sidikli çarşaflarını gördüğünü gidip Esat’a söyleyebileceğini ima eder. Safiye odasından çıkmayınca babaları aç kalır. Gülben, mutfağa girip babasına sandviç hazırlar. Han, eve geldiğinde babasının sandviçle doyurduklarını görünce kızlara çok kızar. Safiye, mutfağı kitleyip bir daha onlara yemek yapmayacağını söyler.

Han, hemen babasını ve kızları alıp yemeğe götürür. Safiye, evde yalnız kalır. Gök de gürleyip yağmur yağmaya başlayınca elektrik kesilir. Yıllar önce annesinin erkek arkadaşı Naci’yle kendisini yan yana yakaladığı sırada Safiye, onun otobüsün altında kalmasına neden olmuştur ve o günden sonra da onu görmemiştir.

Evde yalnız kalan Safiye, elindeki mumla aşağı inip beklemeye başlar. Memduh bey onu öyle görünce çok üzülür ve onun bir süre yanında kalır. Esat, Han’a Gülben’le aralarında geçenleri anlatır. Onun üzüldüğünü düşünerek Esat, ertesi gün Gülben’le konuşmaya gider. Gülben, onun konuşmalarını yine yanlış anlar.

Han, ablasına düşündüklerinin gerçek olmadığını söyledikçe Gülben, onun Esat’la evliliklerine karşı çıkıyormuş gibi anlar. Hatta Esat’ı Esra’dan kıskanıp canlı yayına bağlanıp aralarından çıkmasını ister. İnci, yemekten çok mutlu ayrılır. Sonrasında birlikte Han’la İstiklal caddesine gidip gezerler. Neriman, camdan dışarı baktığında yeni öğretmenlerinin karşı binaya taşındığını görür ve ona el sallar. Safiye’de, camdan dışarı bakar ve orada Naci’yi görür.

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci’nin Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler