Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan'ın Hamilelik Yalanı Ortalığı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan’ın Hamilelik Yalanı Ortalığı Karıştırıyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 74. yeni bölümüyle 26 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Behice, tuttuğu adam tarafından büyük bir yara alır. Adam, Behice’nin kalbine yakın yerden yaralandığını görünce onu bırakıp kaçar. Fikret, Behice’yi bulup hastaneye götürür. Müjgan, Fekeli ile Yılmaz’a ateş püskürüp onları hastaneden kovar. Yine tüm bu olanların sorunlusu olarak Züleyha’yı görür. Yılmaz, Züleyha ile küçük konakta buluşup konuşurken Müjgan, gelir ve onların tartışmalarına şahit olur. Züleyha’yı takip eden Müjgan, onu eczanede yakalar ve hamilelik ile alakalı vitamin ilaçları alır. Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Müjgan’ın hamilelik yalanı ortalığı karıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Müjgan’ın Hamilelik Yalanı Ortalığı Karıştırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Müjgan’ın hamile olduğunu duyunca yıkılıyor. Yılmaz’da, Müjgan’ın hamile olduğunu duyunca gidip Fikret’e silah çekiyor. Müjgan’ın, Fikret’ten hamile kaldığını zannediyor. Yılmaz’a artık güvenemeyen Züleyha, Hünkar’ın işlerinin başına geçiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1329860271825973248

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. BÖLÜM ÖZETİ!

Behice, tuttuğu adamdan kendisini dövmesini ardından, omzundan vurmasını ister. Adam, tam silahını ona doğrulttuğu sırada bir köpek gelir ve silah patlar. Behice, ağır yaralanır. Adam onu o halde görünce bırakıp kaçar. Müjgan, yine Yılmaz ile tartışır. Sürekli her şeyden şikayetçi olan Müjgan’a, Yılmaz kendisininden boşanıp kurtulmasını ister. O da sinirle valizlerini toplayıp gitmek için taksi çağırır.

Fikret, Müjgan’ın gitmesine mani olmaya çalışır. Onu, kararlı görünce yolda ikna edeceğini düşünüp arabasıyla onu hava alanına götürür. Müjgan, orada halasının eşyalarını tanır ve onun uçağa da binmediğini öğrenince telaşlanır. Yılmaz, durumu öğrenince yine Behice’nin bir işler peşinde olduğunu düşünür. Demir, Sevda’yla konuşup onu bir yere göndermeyeceğini hep beraber konakta yaşayacaklarını söyler.

Hatta, tüm Çukurova’nın durumu kabul etmesi için bir basın toplantısı düzenler. Basın toplantısında Yılmaz, Demir’in Züleyha’nın elini tuttuğunu görünce onu çok kıskanır ve onunla konuşmak için Gülten’den haber gönderir. Yılmaz, Züleyha’ya Müjgan’a oğlunun velayetini vereceğini onu annesine bırakacağını, bir an evvel onunla bir araya gelmek istediğini söyler. Züleyha, sonra konuşacağını söyleyince Yılmaz, sinirlenip onun Demir’le karı koca hayatı yaşayıp yaşamadığını sorar.

O sırada Müjgan, oraya gider. Onların konuşmalarını duyup kimseye bir şey belli etmeden bir plan yapar. Behice, iyileşip yine Fekeli’nin konağına yerleşir. Züleyha, çarşıya çıktığı sırada Müjgan onu takip eder. Eczaneye Leyla için ilaç almaya giren Züleyha’nın ardından Müjgan içeri girer. Eczacı Müjgan’ın hamilelik ile ilgili vitamin ilaçlarını görünce hayırlı olsun diler. Müjgan, Züleyha’ya bakıp Kerem Ali’ye, kardeş geldiğini söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Müjgan’ın Hamilelik Yalanına Kanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler