Ana SayfaDizilerBabil Dizisi Final Bölümüyle Ekrana Geldi! İrfan Sonunda Hayalini Gerçekleştiriyor!

İlgili Postlar

Babil Dizisi Final Bölümüyle Ekrana Geldi! İrfan Sonunda Hayalini Gerçekleştiriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Babil, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Polis baskınında Özkan tutuklanır. Süleyman ile Egemen, kaçmayı başarır. Kudret, İlay’a para verip Süleyman’ı terk etmesini ister. Süleyman, yurt dışına kaçmak için İlay’ı arar. İlay gelmeyince onu durdurmak için hava alanına gider. Süleyman, Deniz’i kaçırıp İrfan’dan intikam almak ister. İrfan, Egemen’e yurt dışına kaçması için yardım eder. Ama o geri dönüp İrfan’la Deniz’i kurtarır. Ancak kendisini vurulup ölür. Süleyman ise, yaralı bir şekilde oradan kurtulur ve iyileşince hapsi boylar. İrfan, sonunda hayalini gerçekleştiriyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan Sonunda Hayalini Gerçekleştiriyor!

Polis baskınında Süleyman, oradan kaçmayı başarır. Arabaya binip giderken Egemen’i yanına almayıp başının çaresine bakmasını söyler. Egemen, oradan kaçar. İrfan, onunla konuşup Deniz ile vedalaşmasını ve çıkaracağı sahte pasaportla yurt dışına kaçmasını ister. Son kez Deniz’le görüşen Egemen, eve polislerin gelmesiyle gidip İrfan’a sığınır.

BABİL 20. FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İrfan, sahta pasaport için Hakan’dan yardım ister. Hakan’la İrfan’ı yan yana gören Nihal, onları takip eder ve Egemen için sahte pasaport çıkarttıklarını anlar. Nihal, artık İrfan’a güvenmiyor ve onu tutuklayıp emniyete götürür. Süleyman, İlay’ın kendisini terk etmesinde İrfan’ı sorumlu tutar ve ondan intikamını almak için Deniz’i kaçırtır.

İrfan, emniyette Deniz’in ortalarda olmadığını öğrenince Nihal’e oğlunu önce Egemen’in kaçırmış olacağını onun asıl babasının o olduğunu söyler. Nihal’in aklı iyice karışsa da onu serbest bırakır. İrfan, yolda kendisine gelen telefonla oğlunun Süleyman’ın elinde olduğunu öğrenir. Süleyman, İrfan’ı zincire bağlayıp kutunun içinde olan Deniz’i vurmaya çalışır.

İrfan, yapmaması için ona yalvarıyor. Egemen, gitmekten vazgeçip dönüyor. Deniz’in de kaçırıldığını öğrenince doğruca onların bulunduğu yere gidip Süleyman’ın adamlarını vurup Deniz’i oradan çıkartıyor. Kendisi içeri girip İrfan’ı Süleyman’ın elinden kurtarır. Ancak Süleyman, Egemen’i vuruyor. İrfan, eline geçirdiği silahla Süleyman’ı vurur.

Polis geldiğinde Egemen ölmüş, Süleyman’da yaralanmıştır. Süleyman, iyileştikten sonra hapsi boylar. İrfan, o çok hayal ettiği işi kurar. Nihal ve Deniz’le birlikte yeni bir hayata başlar.

Babil 20. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Süleyman İrfan’ı Oğlunu Öldürmekle Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler