Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 13. Bölüm Fragamın Yayınlandı Mı? Selvi'nin Hikayesinin Devamı İzleyicileri Ekrana...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 13. Bölüm Fragamın Yayınlandı Mı? Selvi’nin Hikayesinin Devamı İzleyicileri Ekrana Kilitledi!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor hanım Alya’nın evine gidip onun yaşadığı yeri gördü ve onun o evde yaşamaması gerektiğini söyledi. Evlatlık olduğunu öğrenen Hediye, Piraye’ye yaşadıklarını anlattı. Selvi, doktor hanıma evlendikten sonra neler yaşadığını anlattı.Kırmızı Oda 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Selvi’nin hikayesinin devamı izleyicileri ekrana kilitledi.

Cuma Dizileri 2020

Selvi’nin Hikayesinin Devamı İzleyicileri Ekrana Kilitledi!

Kırmızı Oda dizisinin 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selvi, ikinci seansı için yine doktor hanımla bilgisayar üzerinden görüşmeye başlıyor. Selvi, evlendikten sonra, evdeki hizmetçiyi görümcesi götürüyor. Ona evin tüm işlerini bundan sonra onun yapacağını söylüyor. Eşinin kızları önce Selvi’yi küçümsüyorlar. Sonra ona acıyıp yakınlık kurmaya başlıyorlar.

KIRMIZI ODA 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selvi, evlendikten bir kaç gün sonra eşi tarafından dövülmeye başlıyor. Kızlarını da döven adam evde adeta terör estiriyor. Selvi, annesinin eline sıkıştırdığı parayla evden kaçmak istiyor. Ama kapıların kilitli olduğunu öğrendikten sonra annesi gibi kaderine razı gelip kızlarla iyi geçinmeye başlıyor. Eşi de ne derse yapıyor. Selvi, eve geldiği günden beri hiç evden çıkmadan orada yaşadığını anlatıyor.

Doktor hanım Alya’nın evine gidiyor. Alya, o gelmeden önce evden çuvallar dolusu çöp atıyor. Doktor hanım eve girdiğinde. küf toz kokusunu hissediyor. Alya, doktor hanıma kahve yapıyor. Daha sonra ona, o evin ona göre olmadığını orada yaşamaması gerektiğini, yemek yapması gerektiğini, hatta bu konuda ona yardım edebileceğini söylüyor. Alya, doktor hanım gittikten sonra ilk kez kuaföre gidiyor.

Hediye, yıllarca hasta olan annesine bakmıştır ve hiç özel hayatı olmamıştır. Ancak, annesinin ölüm döşeğinde anlattıkları karşısında şoka girip Doktor Piraye’nin yanına geliyor. Evlatlık olduğunu öğrendiğini, kendisini annesinin sırf kendisine baktırmak için kullandığını anlatıyor. Daha fazla konuşamayan Hediye, kliniği terk etmek zorunda kalıyor.

Daha sonra doktor hanımın eşinden telefon geliyor ve birlikte doktora gidiyorlar.

 Kırmızı Oda 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selvi Evlendikten Sonra Yaşadıklarını Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler