Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Müjgan'ın Hamilelik Yalanına...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Müjgan’ın Hamilelik Yalanına Kanacak Mı?

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 73. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Behice, tuttuğu adam tarafından büyük bir yara alıyor. Adam, Behice’nin kalbine yakın yerden yaralandığını görünce onu bırakıp kaçıyor. Fikret, Behice’yi bulup hastaneye götürüyor. Müjgan, Fekeli ile Yılmaz’a ateş püskürüp onları hastaneden kovuyor. Yine tüm bu olanların sorunlusu olarak Züleyha’yı görüyor. Yılmaz, Züleyha ile küçük konakta buluşup konuşurken Müjgan, geliyor ve onların tartışmalarına şahit oluyor. Züleyha’yı takip eden Müjgan, onu eczanede yakalıyor ve hamilelik ile alakalı vitamin ilaçları alıyor. Züleyha, Müjgan’ın hamilelik yalanına kanacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Müjgan’ın Hamilelik Yalanına Kanacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Behice, tuttuğu adamdan kendisini dövmesini ardından, omzundan vurmasını istiyor. Adam, tam silahını ona doğrulttuğu sırada bir köpek geliyor ve silah patlıyor. Behice, ağır yaralanıyor. Adam onu o halde görünce bırakıp kaçıyor. Müjgan, yine Yılmaz ile tartışıyor. Sürekli her şeyden şikayetçi olan Müjgan’a, Yılmaz kendisininden boşanıp kurtulmasını istiyor. O da sinirle valizlerini toplayıp gitmek için taksi çağırıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret, Müjgan’ın gitmesine mani olmaya çalışıyor. Onu, kararlı görünce yolda ikna edeceğini düşünüp arabasıyla onu hava alanına götürüyor. Müjgan, orada halasının eşyalarını tanıyor ve onun uçağa da binmediğini öğrenince telaşlanıyor. Yılmaz, durumu öğrenince yine Behice’nin bir işler peşinde olduğunu düşünüyor. Demir, Sevda’yla konuşup onu bir yere göndermeyeceğini hep beraber konakta yaşayacaklarını söylüyor.

Hatta, tüm Çukurova’nın durumu kabul etmesi için bir basın toplantısı düzenliyor. Basın toplantısında Yılmaz, Demir’in Züleyha’nın elini tuttuğunu görünce onu çok kıskanıyor ve onunla konuşmak için Gülten’den haber gönderiyor. Yılmaz, Züleyha’ya Müjgan’a oğlunun velayetini vereceğini onu annesine bırakacağını, bir an evvel onunla bir araya gelmek istediğini söylüyor. Züleyha, sonra konuşacağını söyleyince Yılmaz, sinirlenip onun Demir’le karı koca hayatı yaşayıp yaşamadığını soruyor.

O sırada Müjgan, oraya gidiyor. Onların konuşmalarını duyup kimseye bir şey belli etmeden bir plan yapıyor. Behice, iyileşip yine Fekeli’nin konağına yerleşiyor. Züleyha, çarşıya çıktığı sırada Müjgan onu takip ediyor. Eczaneye Leyla için ilaç almaya giren Züleyha’nın ardından Müjgan içeri giriyor. Eczacı Müjgan’ın hamilelik ile ilgili vitamin ilaçlarını görünce hayırlı olsun diliyor. Müjgan, Züleyha’ya bakıp Kerem Ali’ye, kardeş geldiğini söylüyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Oğlunu Da Alıp Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler