Ana SayfaDizilerMasterChef'te Köstebek Bulundu!

İlgili Postlar

MasterChef’te Köstebek Bulundu!

Ekranların fenomen yemek yarışması MasterChef’te köstebek krizi sona erdi. Son haftalarda MasterChef’te elenecek olan isim sızdırılıyordu. Acun Ilıcalı bilgi sızdırma olayına son noktayı koydu. Detaylar haberimizin devamında…

MasterChef’te İfşacı Kim?

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yemek yarışması MasterChef’te haftalardır elenecek isim önceden sızdırılıyordu. Elenecek olan yarışmacıların önceden sızdırılmasının ardından reytinglerin düşüşe geçmesi Acun Ilıcalı’yı kızdırdı. Ilıcalı bu sızdırmaya son noktayı koymak için adeta dedektif gibi çalıştı.

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Elenen isimleri ifşa eden kişiyi tespit edemeyince yemleme stratejisi uygulayan Acun Ilıcalı ifşacıyı tesbit etti. Önlem alınmadan elenecek ismin yanlış yayılması ifşa eden kişinin kimliğinin ortaya çıkmasına neden oldu. Sosyal medyada yayınlanan isim yarışmadan elenmediği gibi büyük de başarı yakaladı. Elenen isim farklı çıkınca herkesin ifşacıya olan güveni de sona erdi.

Kimliği belirlenen ifşacının adı gizli tutularak hakkında gereken işlemlerin yapıldığı iddialar arasında.

Masterchef’te Elenen Esra ‘dan Bomba Açıklamalar

Tanya’nın Babası İfşa Etmişti

Geçtiğimiz haftalarda elenen Tanya’nın elenmesi de ifşa olmuştu. Tanya’nın babasının sosyal medya üzerinden kızının fotoğrafını paylaşması Tanya’nın eleneceğini ele vermişti. Tanya’nın babası Alkan Kilityalı, sosyal medya hesabından kızının fotoğraflarını yayınlayarak, “Olsun be güzelim 100.000 kişi içinden son 12’ye kalmak bizim için büyük bir gururdu. Kalbimizdesin sen bizim gururumuzsun, sen bizim gerçek şampiyonumuzsun” cümlelerini kullanmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler