Ana SayfaÜnlülerDilan Çıtak Tatlıses "Benim İçin İlk Olacak"

İlgili Postlar

Dilan Çıtak Tatlıses “Benim İçin İlk Olacak”

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Tatlıses muhabirlerle sohbet etti ve projelerinden bahsetti. Detaylar haberimizin devamında…

Dilan Çıtak kimdir ?

Dilan Çıtak Tatlıses  “Albüm ile Uğraşıyorum”

Geçtiğimiz gün Dilan Çıtak Tatlıses yakın arkadaşı Çağlayan Topaloğlu ile Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Arkadaşı Çağlayan Topaloğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunan şarkıcı Mustafa Topaloğlu’nun kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Muhabirlerin “Neler Yapıyorsunuz?” sorusuna ise;

“Bu aralar babamın şarkılarından oluşan albüm ile uğraşıyorum. Bir de iki tane iyi diziden rol teklifi geldi. Geçmişte oyunculuk eğitimi almıştım ama klip harici kamera karşısında bulunmamıştım. Bu benim için ilk olacak.” şeklinde yanıt verdi.

Babamın Bunlardan Bilgisi Yok

Dilan Çıtak Tatlıses babası ile ilgili geçtiğimiz aylarda şu sözleri söylemişti;

“İnsanlar bana el verilmeden çıkıp, konuştum sanıyor. İki sene önce yapılan bu yanlışa şimdi canım sıkıldı, hayata geçirdim sanıyor ama insanların şunları bilmesini isterim; bunca zaman sustum, bunca zaman yapılan birçok haksızlığa boyun eğdim, birçok adaletsizliğe, işime engel olunmasına sustum… İşime o taraftan ismi lazım olmayan kişiler tarafından çok engel olunmaya çalışıldı. Babam değil ama onun çevresinden işime kadar, yapımcıma kadar arayıp taciz edildim. Hatta işimin durdurulması için ellerinden geleni yaptılar. Bunlara rağmen sustum çünkü çok fazla şey yapıldı. Bu babam tarafından değil asla ama onun çevresi tarafından yapıldı.”

“Babamın bunlardan bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Onun bu tarz şeylerden bilgisi yok. O sadece çok fazla doldurulur, çok fazla dolduruluşa gelir etrafı tarafından. İnsanlar bana bir şey yapılmadığı için ya da adaletsizlik var diye dayanamayıp, konuşmaya başladığımı sanıyor. Hayır! Ben bugüne kadar her zaman sustum çünkü umurumda değildi fakat bugün bana demek ki babam tarafından ne yapılmış, ne denmiş, nasıl bir yanlış yapılmış ki benim artık canım yanmış……”

“Sabrımın sonuna gelmişim, konuşuyorum. Bunu İbrahim Bey’e sorun. Hani ‘Ne olmuşta Dilan artık patlama noktasına gelmiş?’ diye. Lütfen, rica ediyorum. Babama sorun, cevabını versin fakat bu ‘Bana ev vermiyorlar, bana araba vermiyorlar, bana para vermiyorlar, bana şunu almıyorlar’ değil. Bundan dolayı konuşulmadı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler