Ana SayfaÜnlülerGökhan Özen ve Selen Sevigen Arasında Sular Durulmuyor

İlgili Postlar

Gökhan Özen ve Selen Sevigen Arasında Sular Durulmuyor

Gökhan Özen ve Selen Sevigen arasında sular durulmuyor. Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen’e çocuklarına kendisini kötülediği iddiasıyla dava açtı. Detaylar haberimizin devamında..

Gökhan Özen kimdir?

Gökhan Özen ve Selen Sevigen Arasında Kriz Büyüyor

Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen’e “Babalarıyla çocukları arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi” için dava açtı. Dava dilekçesinde “Davalı, telefon konuşmalarında çocuklara, ‘anneniz görüşmemize izin vermiyor. Anneniz kötü’ şeklinde söylemlerde bulunmaktadır” dedi.

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen ve gizlilik kararı bulunan davanın ilk duruşmasına, Selen Sevigen ve avukatı Handan Bakbak ile Gökhan Özen’in avukatı Göksu Testereci katıldı.

Selen Sevigen duruşmada, “Telefon konuşmalarında davalı, çocuklara, ‘anneniz görüşmemize izin vermiyor. Anneniz kötü’ şeklinde söylemlerde bulunmaktadır. Eve geldiği dönemde de sözlü hakaretleri nedeniyle aramızda tedbir dosyası söz konusudur.Koşullar ağırlaşmasın diye savcılığa şikayetçi olmadık” dedi.

Gökhan Özen Eski Eşi ile Davalık Oldu

Sevigen’in avukatı Handan Bakbak ise “Davalı, çocukları çok yoğun bir şekilde telefonla arayıp, uzun uzun radyasyona maruz kalmalarına sebep olmaktadır. Bu konuda tedbir alınmasını istiyoruz” diye konuştu.

Hakim, kişisel ilişki ile ilgili uzman raporu alınmasına, davalı baba ile çocukların her gün saat 16.00-17.00 arasında telefon ya da başka bir dijital platformda iletişim kurmalarına karar verdi. Ayrıca tarafların, çocuklar ile telefonla ya da yüz yüze görüşmelerinde, birbirleri hakkında herhangi bir olumsuz söylemde bulunmamalarına ve tarafların tüm delilleri ile tanıklarını bildirmelerine karar vererek duruşmayı erteledi.

Gökhan Özen, Gelen Suçlamalara Cevap Verdi!

Selen Sevigen, daha önce de hem uzaklaştırma talebinde bulunmuş hem de baba ile çocuklar arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava açmıştı. Gökhan Özen hakkındaki iddialara şu şekilde yanıt vermişti;

İçine çekilmeye çalışıldığım durumdan dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. Hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Kızım köpek istedi buldum, aldım, iki kızım da çok mutluydular. Eski eşim eve geldi köpeği evden çıkarttırdı ki, bahçeli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı, O’da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tüm konu ve benim uyarım bu nedenleydi.

Ayrıca, küçük kızıma hem annesi, hem dedesi bağırıyor, ben buna dayanamam, izin de veremem. Çocuklarımın her turlu okul bakıcı bakım masraflarını istendiği kadar tarafımdan karşılanıyor iken konu eger yoksulluk nafakası ise bana “Senin yoksulluk nafakana ihtiyacım yok” dedikten 3 sene sonra ne bir telefon ne e-mail ne avukat vasıtasıyla hiçbir nafaka talebi olmuş mu? Hayır. İstememiş. İstemediğini de sözlü belirtmiş zaten. 3 sene sonra çıkıp da, yanına gazetecileri de alarak karakollara gitmesini samimi bulmuyorum. Kendi kin ve öfkesi için çocuklarını böyle bir olayın içine atmasını da samimi bulmuyorum.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler