Ana SayfaDizilerAlev Alev 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre'yi Okan'ın Evinde Buluyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre’yi Okan’ın Evinde Buluyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Alev Alev, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, Güneş’i alıp kaçıyor. Çelebi, onun yaşadığını öğrenip taksicinin ona yardım ettiğini ve telefonunu verdiğini öğreniyor. Telefon sinyalini takip eden Çelebi, Cemre’yi yakalayıp kliniğe kapatmak için sabırsızlanıyor. Güneş’in ateşlenmesiyle Cemre, onu hastaneye götürmek zorunda kalıyor. Çelebi, hastanede kızını buluyor. Ozan, Cemre’yi oradan kaçırıp evine götürüyor. Bu arada Ömer, yangını çıkartmakla tutuklanıp gözaltına alınıyor. Alev Alev 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çelebi, Cemre’yi Okan’ın evinde buluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Cemre’yi Okan’ın Evinde Buluyor!

Alev Alev 4. bölüm 1. fragmanında: Gözaltına alınan Ömer Rüya’ya,kendisinin avukatı olmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Rüya’nın babası, en başka bu duruma karşı çıkıyor. İskender, Şimay’i görmeye geliyor. Çiçek, onu görünce İskender’e kendisinin katili olduğunu söylüyor. Rüya, Cemre’yi görmeye Ozan’ın evine gidiyor. Çelebi, Ozan’ın Cemre’yi koruduğunu öğrenip onun evine gidiyor. Ozan’ın annesi, Çelebi’ye Cemre’nin evde olduğunu söylüyor. Cemre, Çelebi’nin ayak seslerini duyup eline geçirdiği şeyi onun kafasına vurmak için hazırlanıyor.

Alev Alev 4. bölüm 1. fragmanı…

ALEV ALEV 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, Ömer’in taksiciyi aramasıyla bir eczaneye girip oradan kaçmayı başarıyor. Çelebi, taksinin kamera kayıtlarını bulup taksiciyi konuşturuyor. Onun telefon kayıtlarından Çelebi, Cemre’nin izini buluyor. Cemre, kızıyla ilk kez özgür olmanın tadını çıkarıyor. Sonra bir otele yerleşiyorlar. Güneş, ateşlenince Cemre, telaşlanıyor ve eczaneye gidip ilaç alıp geliyor. Ama Güneş’in ateşi inmiyor.

Tomris, Çiçek’e durumu göz yaşlarıyla anlatıyor. Onun ses telleri için bir ameliyat ettiriyor ve sonrasında torunuyla görüştürüyor. Çocuk, babasının annesine uyguladığı şiddetten dolayı konuşamıyor. Şimay’ın kocası Bülent, çıkıp geliyor. Tomris’ten karısını ve oğlunu istiyor. Ama Tomris, önce kendisini öldürmesi gerektiğini söyleyip istediği parayı soruyor. Daha sonra kızına kazan dibi, kızarmış patates deyince, Tomris, ona tokat atıp gönderiyor.

İskender, yangın olduğu gün orada aslında bir tarihi eser kaçakçılığı yapmak istemiştir. Ama tüpün patlamasıyla durum değişmiştir. İskender, bir günah keçisi bulmak zorunda kalıyor ve oda Ömer oluyor. Yalancı şahitler bulup Ömer’i şüpheli durumuna düşürüyor. Rüya, hayatını kurtaran Ömer’in avukatı olmak istiyor.

Alev Alev 3. bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre’yi Buluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler