Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Ailesiyle Aynı Sofraya...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Ailesiyle Aynı Sofraya Oturuyor!

Show Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir heyecanla izlenen dizisi Çukur, 4. sezon 12. bölümüyle 23 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sultan, Yamaç’ın karşısına çıkıp akşam yemekte neler olduğunu söyler ve ondan yemeğe gelmesini ister. Aylar sonra annesinin kendisini eve, hem de yemeğe davet ettiğini duyan Yamaç, çok şaşırır. Annesine ağabeylerinin de orada olup olmayacağını sorar. Sultan, onların da olacağını söyler. Yamaç, heyecandan yemeğin kaçta olduğunu sorar. Çukur 4. sezon 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yamaç, ailesiyle aynı sofraya oturuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Ailesiyle Aynı Sofraya Oturuyor!

Çukur 4. sezon 12. bölüm 1. fragmanında; Sultan, Yamaç’ın en sevdiği yemekleri yaptırıyor. Selim, tüm hazırlıkların Yamaç için olduğunu öğrenince onunla aynı sofraya oturmak istemiyor. Sultan, sütünün hakkı için oturmasını istiyor. Tüm aile hep birlikte sofraya oturuyor. Evine dönen Yamaç, tedirgin de olsa sofraya oturuyor.

İşte Çukur 4. sezon 12. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cumali, kahvaltıda herkesin kendisine ters davrandığını görüp ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Karısı da kendisine çay bile vermeyince sofradan kalkmak zorunda kalıyor. Cengiz, Yamaç’ı çağırıp ona Namık’ı tanıştırıyor. Ondan Sefa’ya yaptıkları için özür dilemesini istiyor. Yamaç ise, özür dilemiyor. Namık, oğlunun intikamını almak için Çukur’a adamlarını salıyor. Silah seslerini duyan Cumali, ne olduğunu anlayamıyor. Kahvede oturan bir kaç kişi yaralanıyor.

Daha kendilerine gelemeden bu sefer motorlu kişiler tüm dükkanları tarıyor. Yamaç, Nehir’le birlikte doktora gidiyor ve bebeğinin kalp sesini duyuyor. Sonra bir oğlu olacağını öğrenince çok mutlu oluyor. Cengiz, oğullarıyla birlikte kahvaltı yaparken Yamaç’ı da çağırıyor. Efsun da içeri girip Çağatay’ın yanına oturduğunu gören Yamaç, şok oluyor. Efsun, Çağatay’la konuşup Yamaç’ın kendisini sevmediğini anladığını onun haklı olduğunu söylüyor.

Sefa, Çukur’da olan Fidan’ı kaçırtıyor. Daha güçlenip Çukur’a tekrar bir saldırı yapmayı planlarken Cumali, onların mahalleye girmelerini engelliyor. Sultan, oğluna bir tencere bulgur pilavı yapıp götürüyor. Odasında annesini gören Yamaç, çok şaşırıyor. Sultan, gitmeden önce orasının soğuk olduğunu gece kalın giyinmesini istiyor. Yamaç, ağlayarak o pilavı yiyor.

Çukur 4. Sezon 12. Bölüm İlk Sahne Yayında! Sultan Yamaç’ı Akşam Yemeğe Çağırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler