Ana SayfaDizilerDefne Samyeli'nin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Defne Samyeli’nin yeni dizisi Sol Yanım’ın fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Hekimoğlu ve İstanbullu Gelin dizilerinde de rol alan eski haber spikeri Defne Samyeli’nin yeni dizisinin yayın tarihi netleşti. Detaylar haberimizin devamında…

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli’nin Yeni Dizisi

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin’in rol aldığı, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Star Tv’nin yeni dizisi Sol Yanım’ın 2. fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Defne Samyeli’nin hayat verdiği Asena karakteri dikkatleri üzerine çekti.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizi ilk bölümüyle 26 Kasım Perşembe 20.00’de Star TV’de başlıyor.

Sol Yanım Dizinin Konusu

Dizide başrolleri Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

Dizide zenginliğin en üst seviyesini yaşayan anne ve kızın eski hayatlarının yıkılması ile birlikte küçük ve fakir bir mahallede yaşamalarını konu alacak.

Mustafa Sandal Defne Samyeli’den Özür Diledi

Asena İhsan Kutlusay ile evlenerek arzuladığı zengin ve lüks hayata kavuşan ve önceki mütevazı mahalle köklerini reddeden dizinin en dikkat çekici karakteri. Defne Samyeli canlandırdığı Asena karakteri ile ekranlara iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Asena Kutlusay, güzelliği ve gardırobuyla olduğu kadar, hırsı ve entrikaları ile de çok konuşulacak.

Serra genç ve kendi ayakları üzerinde duran, annesinin bakımını üstlenmiş bir karakter. Serra’nın yolu varlıklı Kutlusoy ailesinin veliahtı Selim ile kesişecek. Serra’nın Kutlusoy ailesi ile olan bağı Selim ile tanıştıktan sonra ortaya çıkacak ve bir bir sır perdeleri aralanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler