Ana SayfaÜnlülerÖykü Gürman 'ın Sözleri Olay Yarattı!

İlgili Postlar

Öykü Gürman ‘ın Sözleri Olay Yarattı!

2007 yılında ikiz kardeşi Mert ile çıktıkları müzik yolculuğuna yalnız olarak devam eden Öykü Gürman ‘ın katıldığı bir programda babası hakkında söylediği sözler olay yarattı. Detaylar haberimizin devamında…

Öykü Gürman kimdir?

Öykü Gürman “Babam Ateistti”

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı ile büyük beğeni alan şarkıcı son olarak Gel Dese Aşk dizisi ile ekranlarda izlemiştik. Sesinin yanında oyunculuğu da büyük beğeni toplayan Gürman geçtiğimiz gün Aslı Şafak’ın sunduğu İşin Aslı programına konuk oldu. Gürman’ın programda babası hakkında söylediği sözler sosyal medyada olay yarattı.

Anne ve babasının birbirinden çok farklı olduğunu söyleyen şarkıcı  Gürman, Aslı Şafak’ın “Yakınınızda inançlı olmayan biri var mı?” sorusuna “Babam ateistti” cevabını verdi. Gürman, merhamet ve vicdandan başka hiçbir şey için yaşamayacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir. Babam da öyleydi.” dedi.

Öykü Gürman, yeni albüm için kolları sıvadı!

Aslı Şafak’ın “Babanız tarafından sevildiniz mi” sorusundan sonra gözleri doldu. Konuşurken boğazı düğümlenen Gürman, “Babam beni kendine göre sevdi. Duygusallığımı eleştirdi. Kimse bir insanın gözyaşının hesabını soramaz. Ayrılık burada başlar” diye konuştu.

Şarkıcı 4 Ağustos 2015 tarihinde Yavuz Bingöl ile hayatını birleştirdi ve 15 Nisan 2016 tarihinde boşandı. 4 yıl süren birlikteliğin ardından evlenen çiftin evliliği 9 ay sürdü. Gürman ayrılıklarının ardından “Yavuz’u kötü alışkanlıklarından vazgeçiremedim.” diyerek bu ilişkiyi sürdüremeyeceğinin altını çizmişti.

Yavuz Bingöl Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler