Ana SayfaÜnlülerSeda Bakan 'dan Üzücü Haber

İlgili Postlar

Seda Bakan ‘dan Üzücü Haber

Şu sıralar Mucize Doktor dizisinde Ferda karakterine hayat veren Seda Bakan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını açıkladı. Detaylar haberimizin devamında….

Seda Bakan kimdir?

Seda Bakan “Pozitif Çıktı”

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor’da canlandırdığı Ferda karakteri ile izlediğimiz Bakan sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Bakan koronavirüse yakalandığını şu sözlerle paylaştı; “Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz covid test sonucum pozitif çıktı. Şu anda grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz çok iyi şükürler olsun. İnşallah fazla zarar görmeden atlatırız. Herkes kendine çok daha fazla dikkat etsin. Doktorumuz ‘Tek korunma yolu maske’ dedi. Maskelerinizi çıkartmayın.”

Dizilerde Koronavirüs Şoku

Dizilerden bir bir koronavirüs vakaları çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hekimoğlu dizisinde rol alan Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanmasının ardından diziye bir hafta ara verilmişti.

Seda Bakan’dan Ahmet Kural Yorumu!

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakterine hayat veren genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş koronavirüse yakalandı. Oyuncunu tedavisine devam edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

Menajerimi Ara dizisinin başrol oyuncularından Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve konuk oyuncu İrem Derici’nin de corona testi sonuçları pozitif çıkmıştı.

Son olarak Mucize Doktor dizisinde Seda Bakan koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bakan sağlık durumunu iyi olduğunu belirtti ve herkesi maske takma konusunda uyardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler