Ana SayfaÜnlülerKubilay Aka "Ünlülüğüm İşe Yarıyor"

İlgili Postlar

Kubilay Aka “Ünlülüğüm İşe Yarıyor”

Vatanım Sensin dizisi ile oyunculuğa adım atmasının ardından şu sıralar Çukur dizisinde rol alan oyuncu Kubilay Aka katıldığı bir Youtube programında “Ünlülüğüm İşe Yarıyor” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Kubilay Aka Kimdir?

Miray Daner Kimdir?

Kubilay Aka ‘dan Samimi Cümleler

Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu “Kutsal Motor” programına katılan oyuncu Kubilay Aka kendisine sorulan soruları yanıtladı. Oyuncu devlet idarelerinde ünlülüğünün işe yaradığını ve sıra beklemediğini söyleyerek, “Sağ olsunlar, yardımcı oluyorlar. Ama poliste bunu kullanmayı tercih etmiyorum. Ceza yediğimde ‘yaz abi’ diyorum. Çok hızlı araba kullanıyorum. Güvenlik önlemlerini alıyorum. Ölmem ama çok çarparım” ifadelerini kullandı.

Aldatmadım Demişti Mesajları İfşa Oldu

Oyuncu geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Miray Daner’i aldattığı iddiaları ile gündemdeydi. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Miray Daner’i İzmir’de 25 yaşındaki bir üniversite öğrencisi Beyza Güneş ile aldattığı iddiası ortaya atılmıştı. Beyza Güneş;

“Birkaç gündür süren olaylarla ilgili şu an açıklama yapmıyorum. Konuda sabah canlı yayında adım geçtiği için ve olaylar canlı yayında ifşalandığı için bu yazıyı yazıyorum. Olayın kiminle olduğu apaçık ortada. Birçok sayfa bu konuyla ilgili haber yapıyor. Bir ise on söyleniyor orası ayrı konu. Kubilay Aka’nın dediğine göre ben onu tehdit ediyormuşum. Kimse kusura bakmasın ama ağızdan çıkan sözlerle benim elimdeki belgeler çakışıyor. Bunu gerekirse yargıya taşır orada da hesaplaşırız. Konuyla ilgili şu an sessizliğimi koruyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

Beyza Güneş’i kişisel veri ihlalinden dava eden dava eden ve birkaç ay önce Miray Daner‘le yeniden bir araya gelen Kubilay Aka’nın tebligata rağmen ifade vermeye gitmemesi üzerine savcılık, Aka hakkında yakalama kararı çıkartılmasını talep etti. Sulh Ceza Hakimliği ünlü oyuncu hakkında yakalama kararı çıkarttı. Ünlü oyuncu yakalandığı anda ifade vermeye götürülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler