Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl’ın Genç Sevgilisi Naz Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’ın Genç Sevgilisi Naz Ortaya Çıktı!

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl’ın 21 yaşındaki sevgilisi Naz Avseren ifşa oldu. Genç sevgilinin attığı stori ile aşklarını ele verdi. ünlü şarkıcının aynı paylaşımın farklı versiyonu ile yayınlaması ilişkiyi ele veren kanıt oldu.. İşte Detaylar..

Sinan Akçıl’ın Genç Sevgilisi Naz Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz ay Sinan Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de 150 metrekarelik bir stüdyo daire tutmuştu..

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl’ın Yeni evi Sapphire de sosyal medya paylaşımı yapan 21 yaşlarındaki genç sevgilisi Naz’ı gören fark eden takipçileri sürpriz aşkı magazin sitelerine ilan ederek duyurmuş oldular..

2 Ayda 1 Milyon’a Ulaştı..

Ünlü söz yazarı Sinan Akçıl’ın genç aşkı Naz Avseren’e yaklaşık 2 ay evvel bir beste verdiği ve aynı bestenin 2 ayda 1 milyon dinleyiciye ulaştığı bilinmekte.

38 yaşındaki popçu Sinan Akçıl’ın 21 yaşlarındaki genç sevgilisi hakkında ne açıklama yapacağı ise merak konusu? 21 yaşındaki Naz Avseren’nin paylaşımda belirttiği düet ne zaman çıkacak merak konusu. Çiftin 1,5 yıldır birlikte olduğu biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler