Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl "İlk Kez Tek Eşliyim"

İlgili Postlar

Sinan Akçıl “İlk Kez Tek Eşliyim”

Sinan Akçıl Armağan çağlayan’ın Youtube’da yayınladığı Gör Beni programına konuk oldu. Armağan Çağlayan’ın merak ettiği soruları cevaplayan Sinan Akçıl “İlk kez tek eşliyim” cümlesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Sinan Akçıl Kimdir?

Armağan Çağlayan kimdir?

Ukala Biriydim Ama Artık Değilim

Müzik listelerinde üst sıralarda yer alan bir çok şarkının söz yazarı müzisyen Sinan Akçıl Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına konuk olarak katıldı. Programda Armağan Çağlayan’ın siz tek çocuk musunuz sorusuna Akçıl; “Hayır net 2 brüt 6 kardeşiz. Yıllar sonra ablam çıkıp geldi. Babamın annemden önceki eşinden bir kızı varmış. Biz bunu sonradan öğrendik. Babamın alman bir sevgilisi olmuş ondan da bir tane abimiz var. Annemden ayrıldıktan sonra babam tekrar evlendi ve ikiz çocukları oldu” dedi ve “Yıllarca bana boşu boşuna çapkın diye yazdılar. Genetikmiş demek ki. Bana babamdan geçti” diyerek sözlerine ekledi.

Armağan Çağlayan’ın “Siz çok mu kendinizi beğeniyorsunuz?” sorusuna Sinan Akçıl;

“Aslında öyle değil ama kendimle fazla barışığım. Sokakta çok güzel bir ilgi var ve ben bu ilginin hakkını veririm. İlgiye rağmen psikolojimi koruduğumu düşünüyorum. Ukala bir çocuk olduğumu düşünmüyorum ama kasıntı biriydim. Artık değilim” dedi.

Sinan Akçıl’ın Doğum Günü Pastası Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Sinan Akçıl “İlk Kez Tek Eşliyim”

Armağan Çağlayan’ın “Hiç bugüne kadar vermeseydim dediğiniz bir şarkı oldu mu?” sorusuna Akçıl;

“Ferhat Göçer’e kızım şarkısını keşke vermeseydim dedim. Şarkının hikayesini anlattı rezil etti bizi. Keşke vermeseydim dedim. Sonra Berkay söyledi daha güzel oldu. Bazen şarkıcılara sinirlendiğimde şarkıyı verdiğime pişman oluyorum” dedi.

Son ilişkisine kadar çapkın biri olduğunu ve tek eşli olmadığını söyleyen Akçıl “İlk kez tek eşliyim” dedi. Sözlerine devam ederken bu kadar açık olmayı planlamadığını söyleyen Akçıl “Napayım yani çapkındım” dedi.

Burcu Kıratlı ile evlenip boşandıktan sonra ilişkilerinin devam ettiğini söyleyen Akçıl “İnat uğruna boşandık. Evlendiğimizd üzerimizde bir baskı hissettik ve boşandık. Sonrasında bir süre denedik ve tekrar sevgili olmaya karar verdik” sözleriyle ilişkilerinin güzel gittiği sinyallerini verdi.

Burcu Kıratlı Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler