Ana SayfaKimdirArmağan Çağlayan kimdir?

İlgili Postlar

Armağan Çağlayan kimdir?

Türkiye’de jüri üyesi olarak tanınan ve televizyonun arka planında başarılı işlere imza atan Armağan Çağlayan kimdir?

Popstar yarışmasındaki sert tutumları ile dikkat çeken ve Türkiye’de daha fazla kişi tarafından tanınan Armağan Çağlayan’ın gerçek mesleği avukatlık.


Bugün Doğan Ünlüler

Armağan Çağlayan kaç yaşında? Armağan Çağlayan aslen nereli? Armağan Çağlayan burcu ne?

08 Nisan 1966 tarihinde doğan başarılı televizyoncunun memleketi Kocaeli. Armağan Çağlayan’ın burcu ise koç.

Armağan Çağlayan kimdir? Sektöre nasıl giriş yaptı?

Kocaeli’nin Hereke ilçesinde doğan Armağan Çağlayan, gençlik yıllarına kadar burada kaldı. Lise eğitimi sonrasında üniversite için şehir dışına çıkan Armağan Çağlayan, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde aldı. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yaparak eğitimini sürdüren ünlü isim doktora eğitimini de aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı üzerinde yaptı.

Bir süre avukatlık yapan ve sonrasında bu mesleği buradaki İstanbul’da Medyapım ile birlikte sektöre giriş yapan Armağan Çağlayan, kısa süre içerisinde yükseldi. 2006 yılına kadar bu şirket bünyesinde çalışan ünlü isim daha sonrasında bu şirketten ayrıldı. Türkiye’de çok sevilen Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi programların arka planında yer alan isim Armağan Çağlayan olurken başarılı televizyonculuğu ile dikkat çekti.

Armağan Çağlayan’ın en çok tanındığı yıl ise “Pop Star” yarışmasında jüri üyeliği yapmaya başladığı yıl oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler