Ana SayfaKimdirElif Güvendik kimdir?

İlgili Postlar

Elif Güvendik kimdir?

Türkiye’de ekranların başarılı televizyon program sunucusu olarak tanınan Elif Güvendik kimdir? İşte sunucu ile ilgili bilinmeyenler.

Türkiye’de sunduğu programlardaki performansı ile kısa sürede tanınan Elif Güvendik, 2018 yılı itibari ile televizyon dünyasının dikkat çeken isimlerinden birisi. Çıkardığı albümün yanı sıra dizi ve filmlerde de yer alan Elif Güvendik, farklı yetenekleri ile oldukça popüler.


Bugün Doğan Ünlüler

Elif Güvendik kaç yaşında? Elif Güvendik aslen nereli? Elif Güvendik burcu ne?

22 Eylül 1975 tarihinde doğan sanatçı Ankaralı. Elif Güvendik’in burcu ise başak.

Elif Güvendik kimdir? Elif Güvendik ekranlara nasıl geldi?

Ankara’da doğan Elif Güvendik, küçüklüğünden itibaren Türkiye’nin çok farklı şehirlerinde yaşadı. Sanata ilgi duyan ve bu alanda olmayı daha çok isteyen Elif Güvendik,  Ege Üniversitesi Konservatuarı Halk Dansları Bölümü’nü kazandı. Bu bölümü başarılı bir şekilde tamamlayan başarılı sunucu, daha sonrasında şan dersleri alarak kendin bu alanda geliştirdi.  1995 yılında vj olarak ekranlarda yer almaya başlayan Elif Güvendik, 1997 yılı itibari ile Elifnağme adlı programı ile uzun yıllar ekranlarda kaldı. 2012 yılı itibari ile bir yemek ve sohbet programını sunmaya başlayan Elif Güvendik, ekranların aranan isimlerinden birisi oldu.

2018 yılında yeniden ekranlarda yer almaya devam edecek olan Elif Güvendik, söylediği sözler, yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Elif Güvendik evlilikleri

10 Mayıs 2012’de Levent Nayman ile evlenen ünlü isim 2015’in Aralık ayında eşinden ayrıldı. Bu evlilikten Elif Güvendik’in bir kız çocuğu var.

Elif Güvendik Albümleri  

2009 – Aşk Nağmeleri

Elif Güvendik Filmleri ve Dizileri  

2005 – Deli Duran (Kraliçe Anna) (TV Dizisi)

2004 – Cennet Mahallesi (Kendisi) (TV Dizisi)

1998 – Şeytanın Gözyaşları (TV Dizisi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler