Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal Defne Samyeli'den Özür Diledi

İlgili Postlar

Mustafa Sandal Defne Samyeli’den Özür Diledi

Şarkıcı Mustafa Sandal Defne Samyeli’den özür diledi. Mustafa Sandal’ın ‘Beni Ağlatma’ isimli kitabı geçiğimiz ocak ayında yayınlanmıştı.  Ünlü şarkıcı kitabında özel hayatında daha önce duyulmamış konuşulmamış en özel bilgilere yer vermişti. Kitabın yayınlanmasının ardından Mustafa Sandal’ın kitabında Defne Samyeli ile olan ilişkisini anlatması magazine bomba gibi düşmüştü.

Mustafa Sandal kimdir?

Defne Samyeli kimdir?

Davalık Oldular

Mustafa Sandal’ın kitabında kendisiyle aşk yaşadığını iddia etmesi üzerine Defne Samyeli şarkıcıya ‘Kişilerin huzur ve sükununu bozma’, ‘Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi, yayılması ve paylaşılması’ ve ‘hakaret’  suçlarından dava açmıştı.

Mustafa Sandal kitabın yayınlanmasının ardından verdiği bir röportajda Defne Samyeli’nin ilişkilerini gizleme isteği yüzünden terk edildiğini söylemiş ve “Defne ne istediğini bilen, net bir kadın. ‘Senin bakış açın ve modun buysa bana uymuyor’ dedi ve yapması gerekeni yaptı” demişti.

Defne Samyeli’nin Şikayetiyle İfadesi Alınan Mustafa Sandal’dan Şok Çıkış!

Mustafa Sandal Defne Samyeli’den Özür Diledi

Defne Samyeli’nin kendisini dava etmesi konusunda konuşan sevilen şarkıcı;

‘Bizimle iletişime geçmeye çalışmışlar belki ama benim bilgim dahilinde değil. Defne Hanım’ı bir arkadaş dost olarak görmek istiyorum. Kalbini kırmışsam da özür dilerim. Ama o niyetle ben isteyerek kırmam benim tarzım değil’ dedi ve ‘Onun duruşuna karakterine iltifat olarak yazdım. Başka yere gitti olay, hatta kendimi ezikliyorum okuduğunuzda. Onun beni canı gönülden insan olarak sevdiğini biliyorum. Araşırız konuşuruz çözeriz aramızda’ diyerek Defne Samyeli’den özür diledi.

Defne Samyeli: O sözleri Duymadım

Bebek’te görüntülenen Defne Samyeli’ye Mustafa Sandal’ın ‘Defne Hanım’ı bir arkadaş dost olarak görmek istiyorum. Kalbini kırmışsam da özür dilerim’ sözleri hatırlatıldığında şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli Sandal’ın bu açıklamasını duymadığını söyledi.

Defne Samyeli Mustafa Sandal’ın aşk iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden şu cümleleri kullanarak sert bir cevap vermişti;

‘Mustafa Sandal’ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza, benim bir de ‘ilişkiyi gizli yaşamak istediğim için’ onu terk ettiğime dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım. Sandal’ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim. Dilerim Mustafa Sandal bu duruma bir netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam.’

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler