Ana SayfaÜnlülerDemet Akbağ 'Menajerimi Ara' Dizisinde!

İlgili Postlar

Demet Akbağ ‘Menajerimi Ara’ Dizisinde!

Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz usta oyuncu Demet Akbağ bu sezon yayın hayatına yeni başlayan Menajerimi Ara dizisine konuk oldu. Sevilen oyuncu son olarak televizyonda ‘Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ isimli bir program yapmıştı.

Demet Akbağ kimdir?

Bir Reklam Filmi Sürprizim Var

Bu sezon yayın hayatına başlayan ve izleyicilerden büyük ilgi gören Menajerimi Ara dizisine önceki bölümlerde Tuba Büyüküstün, Derya Baykal, Çağatay Ulusoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy ve Nebahat Çehre ile Nükhet Duru gibi ünlü isimler konuk olmuştu.

Menajerimi Ara dizisine konuk olan Demet Akbağ Tv100’e yeni projeleri hakkında konuştu Akbağ Menajerimi Ara dizisindeki rolü için; ‘Konuk oyuncu olarak tatlı küçük bir rol oynadım’ dedi.

Çeşmede oğlu ile tatil yapan oyuncu; ‘Tatil bitti geldim. Birazcık iş görüşmelerim var. Küçük hareketlenmeler var. Hem onları değerlendireyim diye döndüm. Hem de İstanbul’un sonbaharını severim.’ dedi.

Ata Demirer İle Demet Akbağ Yeniden Bir Araya Geliyor!

Demet Akbağ pandemi döneminde eve kapandığından bahsederek mart ayından haziran ayı sonuna kadar evde olduğunu belirtti. Haziran ayının son haftası Çeşme’ye tatile gittiğini söyledi.

Usta oyuncu iş hayatı ile ilgili de konuştu. Akbağ; ‘Bir reklam filmi sürprizim var. Tatlı, eğlenceli bir senaryo oldu ve onu çekeceğiz. Ondan sonra görüşmekte olduğum şimdi size net söyleyemeceğim bir kaç proje var. Onlar da en geç bir hafta 10 gün içinde belli olur. Duyarsınız zaten.’ dedi.

Oyuncuya yakın dostu Yılmaz Erdoğan’ın yeni projesinde Demet Akbağ’ın ismini vermesi sorulduğunda Akbağ şu şekilde yanıt verdi;

‘Kendisi benim gibi tatili bitirir yüzyüze gelirsek bu sürprizi kendisiyle yüzyüze görüşeceğiz. Biz isim vermeden önce son görüşmeyi yüz yüze yapmak isteriz, geldikten sonra görüşeceğiz.’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler