Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'nin Şikayetiyle İfadesi Alınan Mustafa Sandal'dan Şok Çıkış!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin Şikayetiyle İfadesi Alınan Mustafa Sandal’dan Şok Çıkış!

Eski sunucu yeni şarkıcı Defne Samyeli, çıkardığı Beni Ağlatma adlı kitabında  kendisiyle bir ilişki yaşadıklarını öne süren şarkıcı Mustafa Sandal’a dava açmıştı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen olayda, şüpheli olarak ifade veren ünlü popçu’nun ifadesi şaşkınlık yarattı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli’den Sert Çıkış: “Çok Ayıp”

Defne Samyeli’nin Şikayetiyle İfadesi Alınan Mustafa Sandal’dan Şok Çıkış!

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Mustafa Sandal, yazdığı kitabı Beni Ağlatma’da geçmiş dönemlerde Defne Samyeli ile ilişki yaşadıklarını yazmışdı. Diğer yandan bu tarz bir aşk olduğunu kabul etmeyen Defne Samyeli ise avukatı vekaletiyle savcılığa bir dilekçe ile başvurarak popçu Mustafa Sandal hakkında şikayetini beyan etmişti. Mustafa Sandal ise şüpheli kişi olarak dava kapsamında ifade verdi.

Defne Samyeli kimdir?

“Kitabının Reklamını Yapma Adına Yalan Ve iftiradan Kaçınmadı..”

Sözcü’nün yapmış olduğu özel haberine göre; Defne Samyeli, Mustafa Sandal’ın yazdığı Beni Ağlatma’da kendisi hakkında yazılan bölümde şeref, onur, ve saygınlığını zedeleyecek cümleler kullanıldığını iletmişti.

Defne Samyeli verdiği dilekçesinde ayrıca, Mustafa Sandal’ın kendisi ile aşk yaşadığını öne sürdüğünü fakat aralarında hiçbir biçimde birliktelik yaşanmadıklarını beyan etti. Beni Ağlatma’daki ifadelerin bir hayal ürünü olduğunu söyleyen Defne Samyeli, “Hiçbir edebi karşılığı olmayan kitabının reklamını yapma adına yalan ve iftira atmaktan kaçınmamıştır” demişti

Mustafa Sandal: “Defne Samyeli’yi Onore Ettim”

Ünlü şarkıcı’nın şikayeti ile şüpheli olarak ifade veren popçu Mustafa Sandal, “Kitabımda yer verdiğim övgü dolu cümleler ile Defne Samyeli’yi onore ettim” şeklinde şok bir çıkışta bulundu. Savcılık, Mustafa Sandal’ın ifadesinin sonrasında dava dosyasını Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi. Defne Samyeli eğer uzlaşırsa bu dosya kapanacak fakat uzlaşmazsa Muhtafa Sandal aleyhinde dava açılacak.

Mustafa Sandal kimdir?

Ünlü Popçu, Beni Ağlatma’da Defne Samyeli İçin Ne Demişti?

Mustafa Sandal, Defne Samyeli için yazdığı kitabında şu ifadelere yer vermişti. “Tam ilk albümü çıkardığım sırada Defne ile tanıştık. Türkiye’nin en güzel üç kadınından biri olarak seçilmişti ve podyumlarda fırtına gibi esiyordu. O zaman yeni ünlü olmanın verdiği şımarıklık ve endişe karışımı duygularla ‘onu kız arkadaşım olarak lanse edemeyeceğimi, bunun kızların bana olan ilgisini azaltacağını, ilişkimizi gizli olarak ilerletebileceğimizi’ söyleyince Defne de bana hak verdi ve sonunda beni terk etti…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler