Ana SayfaÜnlülerEbru Polat'dan Fit Kalmanın Sırrı..

İlgili Postlar

Ebru Polat’dan Fit Kalmanın Sırrı..

Şu sıralar Bodrum’da tatilin tadını çıkaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, teknede çektirdiği siyah bikinisiyle pozunu paylaşarak fit kalmanın sırrını takipçileri için paylaştı. Güzel şarkıcı kahvaltıda yediği yiyecek duyanları şoka uğrattı. İşte Detaylar..

Ebru Polat’ın “Bomba Bomba” Şarkısıyla Olan Dansına Beğeni Yağdı

Ebru Polat’dan Fit Kalmanın Sırrı..

Çarpıcı açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminde her zaman yer alan güzel şarkıcı ve aynı zamanda bir iş kadını olan Ebru Polat, fit vücudun formülünü paylaştı.

Ebru Polat Kimdir?

Kahvaltıda Ebru Polat Salça Yiyiyor..

Seyahat kısıtlaması kalktıktan sonra soluğu ailesiyle Bodrum’da alan, güzel şarkıcı Ebru Polat, vaktinin büyük bir bölümünü teknede harcıyor. Geçtiğimiz haftalarda teknede bomba bomba şarkısıyla dans ettiği anları sosyal medyada yayın Ebru Polat, bu defa da simsiyah bikinili pozunu yayınladı. Karantina döneminde bile formuna dikkat eden  ünlü şarkıcı, zayıf kalmanın sırrını, her sabah kahvaltıda yediği salçaya bağlı olduğunu söyledi. Ebru Polat’ın son bikinili pozuna ise kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Ebru Polat'dan Fit Kalmanın Sırrı..
Ebru Polat’dan Fit Kalmanın Sırrı..

Cesur Dans Videosuyla Olay Olmuştu..

Yakın bir geçmişte kendi kozmetik markasını piyasaya sürdüğü için  yoğun bir tempoda çalışan ünlü şarkıcı, 1 Haziranda normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte ailesiyle Bodrumda tatil sezonunu açmış oldu. Cüretkar sosyal medya paylaşımlarıyla her dönemde  adından söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, geçtiğimiz haftalarda şarkıcı İsmail YK’nın Bomba Bomba adlı şarkısında bikinisiyle dansı olay olmuştu.

Ebru Polat’ın”Kocanızı Elinizden Alırlar”Paylaşımının Altından Bakın Ne Çıktı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler