Ana SayfaDedikoduEbru Polat'ın "Bomba Bomba" Şarkısıyla Olan Dansına Beğeni Yağdı

İlgili Postlar

Ebru Polat’ın “Bomba Bomba” Şarkısıyla Olan Dansına Beğeni Yağdı

Normalleşme sürecine geçilmesiyle seyahat kısıtlamasının bitmesinin hemen sonrasında soluğu Bodrum’da alan ünlü şarkıcı Ebru Polat, popçu İsmail YK’nın “Bomba Bomba” adlı şarkısı eşliğindeki dansı sosyale medyada gündemine yerleşti. Seksi bikinisiyle dans ettiği o anları sosyal medya sayfasından paylaşan Güzel şarkıcının bu paylaşımına yüzlerce yorum ve beğeni yağdı. İşte Detaylar..

Ebru Polat’ın”Kocanızı Elinizden Alırlar”Paylaşımının Altından Bakın Ne Çıktı?

Ebru Polat’ın “Bomba Bomba” Şarkısıyla Olan Dansına Beğeni Yağdı

Sosyal medya sayfalarından yayınladığı yaptığı paylaşım ve çıkışlarla adından bol bol söz ettirmeyi başaran şarkıcı Ebru Polat, 1 Haziran’da serbest olan seyahat kısıtlamasının hemen sonrasında soluğu Bodrum’da alan ünlülerin arasında geliyor. Ebru Polat, karantina sürecindeki gibi Bodrum tatilden olan fotoğraf ve videolarıda takipçileri için paylaşmayı ihmal etmiyor.

Ebru Polat Kimdir?

“Şişmanlamışım Dansı Videosu Gelsin Öyle İse Sizlere”

Güzel Şarkıcı Ebru Polat, ünlü popçu İsmail YK’nın “Bomba Bomba” adlı şarkısında seksi bikiniyle dans yaptığı o anları Instagram hayranları için paylaştı. Güzel şarkıcı aynı paylaşımına “Sezon açılmıştır demeyi çok isterdim ama ‘Zalimsin karantina, şişmanlamışım’ dansı videosu gelsin öyle ise sizlere” notunu da düştü.

Diğer yandan, güzel şarkıcı Ebru Polat’ın bu paylaşımına yüzlerce yorum ve beğeni geldi.

İşte Ebru Polat’ın Bomba Bomba Şarkısıyla Olay Olan Dansı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler