Ana SayfaDedikoduJohnny Depp ve Amber Heard'ün Davası Başladı

İlgili Postlar

Johnny Depp ve Amber Heard’ün Davası Başladı

2018 senesinde olaylı bir şekilde boşanan Johnny Depp ile Amber Heard’ün davası başladı. Heard, duruşmaya kız kardeşi Whitney ve avukatı ile el ele tutuşarak gitti. Duruşmada neler oldu? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde;

Gerçek Ortaya Çıktı

2018 senesinde Johnny Deep’in kendisini darp ettiğini açıklayarak boşanma davası açan Amber Heard büyük yankı uyandırmıştı. Dava sonunda eski eşine büyük bir tazminat ödemek zorunda kalan Johnyy Depp için bu durum saygınlığını da büyük bir ölçüde zedelemiş ve “Karayip Korsanları” filminin yeni serisinden çıkarılmıştı. Bu yılın başında ortaya çıkan kayıtlar ise Depp’in eşine şiddet uygulamadığını ortaya çıkararak davayı yeniden başlattı.

Johnny Depp ayrılık sonrası konuştu

Amber Heard’ün Elon Musk’la İlişkisi Mi Var?

Mahkeme dokümanlarında yer alan bilgilere göre Heard, eski eşi Depp’in kendisini dövdüğü hatta boğmaya çalıştığını ileri sürüyor. Depp ise asıl eşinden şiddet görenin kendisi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Depp’in bir iddiası da Heard’ün, evlilikleri sırasında kendisini Elon Musk ile aldattığı yönünde.

Johnny Depp ve Amber Heard’ün Davası Başladı

Johnny Depp ve Amber Heard’ün davasının ilk duruşması dün görüldü. Gerçekliğin büyük bir kafa karışıklığı yarattığı davanın detayları henüz paylaşılmasa da Heard, duruşmaya kız kardeşi Whitney ve avukatı ile el ele tutuşarak gitmesi tepki çekti. Amber Heard’ün imajı şimdiden büyük ölçüde zedelenmiş durumda. Sosyal medyada sürekli eleştiri yağmuruna tutulan Amber Heard şimdilik hakkında yapılan yorumlara sessiz kalmayı tercih ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler