Ana SayfaDünyaJohnny Depp ayrılık sonrası konuştu

İlgili Postlar

Johnny Depp ayrılık sonrası konuştu

Amber Heard ile olan birlikteliğini sona erdiren Johnny Depp, ayrılık sonrasında açıklama yaptı. İşte ayrılık sonrasında yaşananlar.

Dünyaca ünlü yıldız Johnny Depp, eşi Amber Heard ile boşandı. Boşanma ülkede oldukça dikkat çekerken Johnny Depp ile yapılan özel bir röportaj perdenin arkasındakilerinin de öğrenilmesini sağladı.

Ayrılığın kendisi için iyi gelmediğini açık yüreklilikle söyleyen Johnny Depp, depresyona girdiğini ve kısa süre içerisinde de servetini kaybettiğini belirtti.

2016’da evlenmişlerdi

Johnny Depp, Heard ile 2016 yılında evlenmişti. Daha sonraki günlerde ise Heard açıklamalarıyla adeta şok etkisi yaratmıştı. Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Heard, bu iddialarla mahkemeye giderek Johnny Depp’ten ayrılmıştı. Mahkemede Depp haksız bulunurken Heard aynı zamanda 7 milyon dolarlık bir tazminat almayı da hak etmişti. Heard aldığı parayı kadın derneklerine bağışladı. Üzerinden yaklaşık 1-2 yıl süre geçen Johnny Depp ve Heard boşanmasında çok kısa süre içerisinde çiftin neler yaşadığı da Johnny Depp tarafından anlatıldı.

“Söyledikleri gerçek değil”

Deep yaptığı açıklamada “Heard’ün söyledikleri gerçek değil ve ihanet dolu. O dönemde olabileceğim kadar sakin kalmaya çalıştım. Gittiğim her yerden gözlerim kapalı olarak döndüm. Her gün bu acıyı yaşamaya katlanamadım. Depresyonla başa çıkabilmek için kendime bir daktilo aldım ve anılarımı yazmaya başladım. Sabahları güne votka içerek başlıyor, gözlerimden yaşlar süzülünceye kadar yazıyor, sayfayı göremeyecek kadar ağladığımda ise yazmayı bırakıyordum.” dedi. Yaptığı bu açıklamalarda kendisine yönelik ciddi bir suçlama olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, yaşananlara anlam verememiş.

“Ne yaptım?”

Yaşanan olaylar sonrasında sürekli kendinle yüzleştiğini belirten Johnny Depp “Sürekli bunu hak etmek için ne yaptığımı düşündüm. Hayatım boyunca herkese yardım ettim, insanlara karşı nazik oldum… Benim için sadece gerçeğin ne olduğu önemliydi ama bunlar başıma geldi.” diyerek durumu özetleyen oyuncu, depresyon döneminde içkiye yönelmiş. Her ay 30 bin dolarlık alkol harcaması yaparak kısa sürede 600 milyon dolarlık servetini eriten oyuncu, “Neredeyse tüm paramı kaybettim. Oğlum, okulda yaşlı adamın parasını nasıl kaybettiğini duymuş. Bu hiç doğru değil.” dedi. Son dönemlerde çok zayıf bir şekilde görülen Johnny Depp sevenlerini de üzmüştü.

Johnny Depp’i görenler tanıyamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler