Ana SayfaDedikoduOzan Güven Deniz Bulutsuz Cephesinde Yeni Gelişme

İlgili Postlar

Ozan Güven Deniz Bulutsuz Cephesinde Yeni Gelişme

Bir buçuk yıllık sevgilisi Deniz Bulutsuz’u ağır şekilde darp eden Ozan Güven’e gelen tepkiler büyüyor. Uzun bir süredir ne olacağı merak edilen Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz cephesinde yeni gelişme yaşandı. İşte detaylar;

Deniz Bulutsuz’un Darp Raporu Şiddeti Gözler Önüne Serdi

“Raporda 28 yaşındaki Deniz Bulutsuz’un yapılan muayenesinde abajurla yaralanması sonucu çene ucunda 1×0,3 santim iyileşmekte olan yara, kafasının duvara yan şekilde çarpması sonucu sol göz içinde ve çevresinde morarma, sol kol dış alt kısmında 4×5 santim, sağ kol iç kısımda 6 santim morarma bulunduğu, kolların çeşitli yerlerinde morluklar ve cam kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk, merdivenden yuvarlanmaya bağlı sol diz kısmında morluklar ve baş parmak altında cam olabileceği ifade edilen yara, Bulutsuz’un beyanıyla gözde hafif puslu görünüm.” tespiti yer aldı.

Deniz Bulutsuz Kimdir?

Senaristler Harekete Geçti

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran şiddet olayı sonrasında senaristlerde bir araya gelerek kadına şiddete karşı harekete geçti. Toplamda 112 senaristin imzasını taşıyan bildiride Deniz Bulutsuz’a destek verilirken, Ozan Güven ile iş ortaklığı olan kişi ve kuruluşlardan açıklama yapıp tavır almaları talep edildi.

Hürriyet Yazarından Cem Yılmaz’a Ozan Güven Cevabı!

Ozan Güven Deniz Bulutsuz Cephesinde Yeni Gelişme

Ozan Güven Deniz Bulutsuz olayı giderek büyürken son dakika gelişmeleri de yakından takip ediliyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Bilirkişi, Ozan Güven‘in evindeki kamera kayıtlarının silindiğini belirledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler