Ana SayfaDizilerArıza 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Şehmuz'un Mallarını Gözünün Önünde...

İlgili Postlar

Arıza 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Şehmuz’un Mallarını Gözünün Önünde Yakıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fuat, Ali Rıza’nın şerefine bir davet düzenliyor. Burak, evden ayrılıp Ali Rıza’nın mahallesinden bir ev tutuyor. Halide, Ali Rıza’nın mahallesinde bir poliklinik açıyor. Burak, Numar’la iş birliği yapıp Şehmuz’un mallarını kaçırıyor. Haşmet, Ali Rıza’nın kızıyla ilgilendiğini anlayıp onu bu konuda uyarıyor. Ali Rıza, malların yerini buluyor ve üzerilerine benzin döküp Şehmuz’u bekliyor. Şehmuz, Ali Rıza’nın mallarını bulmasına seviniyor. Ali Rıza, Şehmuz’un mallarını gözünün önünde yakıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Şehmuz’un Mallarını Gözünün Önünde Yakıyor!

Arıza dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fuat, Ali Rıza’nın şerefine bir davet düzenliyor. Bunu öğrenen Burak, evi terk ediyor. Fiko ile birlikte Ali Rıza’nın mahallesinde bir ev tutuyor. Rukiye’nin yardımıyla Halide, mahallede bir ev bulup orayı poliklinik yapmayı düşünüyor. Partiye Burak, Derya’nın davetlisi olarak gelip, keyifle ortalığın karışmasını bekliyor. Konsorsiyumda olan kişiler tek tek Ali Rıza’ya, hediyelerini sunup bundan sonra arkalarında olacaklarını söylüyor.

ARIZA 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, davetten çıktıktan sonra gece sabaha kadar uyumayıp polikliniği Halide’nin beğendiği mavi renge boyuyor. Halide, sabah oraya gittiğinde polikliniğin boyanmış olduğunu ve kendisine hazırlanmış çiçeği görüyor. Haşmet, kızının polikliniğini görmeye gidiyor. Oranın Ali Rıza tarafından boyanmış olduğunu ve masanın üzerindeki çiçeği görüyor. Ali Rıza’nın kızına karşı hisleri olduğunu anlıyor. Hemen Ali Rıza’yı çağırıp hayatında en değerli şeyinin Halide olduğunu, onun yapmak üzere olduğu şeyi anladığını söyleyip onu uyarıyor.

Aynı şekilde Muzaffer’de Ali Rıza’yı Halide konusunda uyarıyor. Ya amacı ya da aşkı arasında bir seçim yapmasını istiyor. Ali Rıza, Halide’den vazgeçmemekte kararlı görünüyor. Numan’ın adamları mahallelilere uyuşturucu dağıtıp bunu Ali Rıza’nın gönderdiğini söylüyorlar. Burak ile anlaşan Numan, Şehmuz’un mallarını kaçırıyorlar. Şehmuz, on iki milyonluk mallara müşteri bulma garantisiyle Burak’la anlaşıyor.

Ali Rıza, Şehmuz’un mallarının bulunduğu yeri buluyor. Numan’ın adamlarını alt edip ona ulaşıyor. O kargaşa sırasında Numan, kaçıyor. Şehmuz’da Ali Rıza’nın mallarını bulduğunu öğrenip sevinerek depoya gidiyor. Ali Rıza, onun mallarının üzerine benzin döküp Şehmuz geldiğinde üzerine çakmağını atıp yakıyor.

 Arıza 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza’nın Halide’den Vazgeçmeye Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler