Ana SayfaDizilerKefaret 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fotoğraftaki Kız Gerçekten Zeynep'in Kızı Mı?

İlgili Postlar

Kefaret 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fotoğraftaki Kız Gerçekten Zeynep’in Kızı Mı?

Fox Tv’nin yeni dizisi Kefaret, merakla beklenen ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Zeynep, Ahmet ile evliliğinden bir oğlu bir de kızı vardır. Bir gün Elif, benzinlikten kaçırılıyor. Zeynep, kızının kaybolmasından sonra kocasının en yakın arkadaşı Meltem’le ilişkisi olduğunu öğreniyor. Psikolojisi de bozulan Zeynep, Ahmet’ten ayrılıyor. Tüm parasını kızını bulmak için medyumlara veriyor. Ona yardım eden komiser Sinan, işinden oluyor. Aradan beş yıl geçiyor ve Elif hala bulunamıyor. Zeynep, bir binanın tepesine çıkıp canlı yayın yapıyor. Eğer kızı bulunmazsa canlı yayında intihar edeceğini söylüyor. Son anda bir mesaj ve fotoğraf geliyor. Fotoğraftaki kız gerçekten Zeynep’in kızı mı?

Pazar Dizileri 2020

Fotoğraftaki Kız Gerçekten Zeynep’in Kızı Mı?

Kefaret dizisinin 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ahmet, Zeynep’i komşusu Meltem’le aldatır. Zeynep’in bundan haberi yoktur. Ancak tüm komşular Ahmet’in Meltem’in evine girip çıktığını görüyor. Meltem, hapiste olan kocasıyla boşanmıştır. Hapisten çıkan Zeki, Meltem’in evine gidip ihanetinin hesabını soruyor. O anları Zeynep görüyor. Ahmet, Zeki’yi bulup bir daha Meltem’in karşısına çıkmamasını söylüyor.

KEFARET DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet, Zeynep, Meltem ve çocuklar hep birlikte okula gidiyor. Yolda Ahmet, benzinlikte duruyor. Meltem’le Zeynep’te, su almak için iniyor. O sırada tuvaleti gelen Elif’i arabadan indiriyor. O sırada Elif kayboluyor. Benzinliğin kamerasından Elif’in maskeli biri tarafından kaçırıldığı görünüyor. Komiser Sinan, Elif’i bulmak için gelip herkesi sorguluyor. Sorgulama sırasında Ahmet ile Meltem’in yasak aşkını öğreniyor. Zeki, Meltem’i arayıp Ahmet’in kızını kaçırıp küçük parçalara ayırdığını söylüyor.

Sonrasında Zeki, kaza yapıp oracıkta ölüyor. Zeynep, kocasının ihanetini öğreniyor ve ondan ayrılıyor. Ahmet, Meltem ve Can ile birlikte yaşamaya başlıyor. Sinan komiser ise, Zeynep’in soruşturması sırasında işten kovulup işsiz kalıyor. Aradan beş yıl geçiyor ve hala Elif’in izine rastlanmıyor. Psikolojisi bozulan Zeynep’te işinden kovuluyor ve elindeki tüm parasını Medyumlara veriyor.

Sıfırı tüketince insanlara ulaşmak için bir binanın tepesine çıkıp canlı yayın yapıyor. Eğer kızını gören bulan olmazsa kendisini oradan atacağını söylüyor. En sonunda bir mesaj ve fotoğraf geliyor. Mesajda kızının elinde olduğu yazıyor. Zeynep, mesaja inanmasa da Sinan’ın zoruyla fotoğrafa bakıyor.

Kefaret Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler