Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 12. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Selim Yamaç'ın Kendisini Vurmasına...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 12. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Selim Yamaç’ın Kendisini Vurmasına Engel Oluyor!

Show Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir heyecanla izlenen dizisi Çukur, 4. sezon 12. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cumali ile Selim, Sefa’nın bulunduğu yere pusu kurar. O sırada Yamaç, geliyor ve ağabeylerine eve döndüğünü söyler, Sefa, kurşun geçirmez arabanın içinde olan Yamaç’a doğru ateş eder. Onu vuramayınca sinirden deliye döner. Cengiz, Yamaç’ı ele geçirip ona işkence eder. Yamaç, Cengiz’in elinden kurtulabilecek mi? Çukur 4. sezon 12. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Selim, Yamaç’ın kendisini vurmasına engel oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Selim Yamaç’ın Kendisini Vurmasına Engel Oluyor!

Çukur 4. sezon 12. bölüm 3. fragmanında; Yamaç, Selim’e babasını vurmak zorunda kaldığını, onun söylediğini yaptığını gözyaşları içinde anlatıp, kendisinin babasını öldürdüğünü kendisini mi öldüremeyeceğini söyleyip silahı boynuna tutuyor. Selim, son anda onun bunu yapmasına engel oluyor.

İşte Çukur 4. sezon 12. bölüm 3. fragmanı…

 

ÇUKUR 4. SEZON 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Cumali, kahvaltıda herkesin kendisine ters davrandığını görüp ne olduğunu anlamaya çalışır. Karısı da kendisine çay bile vermeyince sofradan kalkmak zorunda kalır. Cengiz, Yamaç’ı çağırıp ona Namık’ı tanıştırır. Ondan Sefa’ya yaptıkları için özür dilemesini ister. Yamaç ise, özür dilemez. Namık, oğlunun intikamını almak için Çukur’a adamlarını salar. Silah seslerini duyan Cumali, ne olduğunu anlayamaz. Kahvede oturan bir kaç kişi yaralanır.

Daha kendilerine gelemeden bu sefer motorlu kişiler tüm dükkanları tarar. Yamaç, Nehir’le birlikte doktora gider ve bebeğinin kalp sesini duyar. Sonra bir oğlu olacağını öğrenince çok mutlu olur. Cengiz, oğullarıyla birlikte kahvaltı yaparken Yamaç’ı da çağırır. Efsun da içeri girip Çağatay’ın yanına oturduğunu gören Yamaç, şok olur. Efsun, Çağatay’la konuşup Yamaç’ın kendisini sevmediğini anladığını onun haklı olduğunu söyler.

Sefa, Çukur’da olan Fidan’ı kaçırtır. Daha güçlenip Çukur’a tekrar bir saldırı yapmayı planlarken Cumali, onların mahalleye girmelerini engeller. Sultan, oğluna bir tencere bulgur pilavı yapıp götürür. Odasında annesini gören Yamaç, çok şaşırır. Sultan, gitmeden önce orasının soğuk olduğunu gece kalın giyinmesini ister. Yamaç, ağlayarak o pilavı yer.

Çukur 4. Sezon 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cengiz Yamaç’a Öldüresiye İşkence Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler