Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisine Üç Oyuncu Birden Dahil Oldu! Dizinin 86. Bölüm 2....

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisine Üç Oyuncu Birden Dahil Oldu! Dizinin 86. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 86. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Halit, oracıkta hayatını kaybeder. Ender, Yıldız ve Şahika polis tarafından sorguya çekilir. Üçü de aynı ifadede bulunur. Cenaze töreninden sonra Şahika, Ender’e acilen görüşmeleri gerektiğini, Yıldız’a da mesaj çekmesini söyler. Yasak Elma dizisine üç oyuncu birden dahil oldu. Dizinin 86. bölüm 2. fragmanı yayında…

Pazartesi Dizileri 2020

Yasak Elma Dizisine Üç Oyuncu Birden Dahil Oldu!

Dizinin geçen haftaki bölümünde Barış Kılıç ve Talat Bulut, diziden ayrılmıştı. Yasak Elma dizisine Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Mert Altınışık dahil oldu. Dizinin 86. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor. Yeni oyuncuların hangi karakteri canlandıracağı ise büyük merak konusu oldu.

İşte Yasak Elma 86. bölüm 2. fragmanı….

YASAK ELMA 85. BÖLÜM ÖZETİ!

Mert, Kerim’e çok kötü bir oyun oynar. Ona şirketin kasasını boşaltabileceklerini söyler. Halit’e de gidip Kerim’in, şirket kasasının şifresini kendisinden istediğini söyler. Mert, Kerim’e şifreyi verir. Kerim, tam kasayı boşaltacağı sırada Halit, polislerle birlikte içeri girer. Kerim, Mert’in ihanetiyle hapsi boylar. Yıldız’ı arayan Kerim, onu uyarıp kendi hayatında dönüşü olmayan şeylerin olduğunu söyler.

Aradan beş ay geçer. Mert, Zehra ile evlenir. Halit, Mert’e şirkette önemli bir görev verir. Şahika, Mert’in şirketteki konumundan rahatsız olup onu tuzağa düşürüp Zehra’dan boşanması için bir plan yapar. Ancak Mert, uyanıklık yapıp tuzağa düşmez. Halit, hissedarları toplayıp kendisinin kaz dağlarında olan evine gideceğini, kendisi yokken yerine Mert’in bakacağını açıklar. Şahika ile Ender, bu durumdan hoşlanmaz. Mecburen birlikte hareket etmek zorunda kalır.

Ender, Kaya’yla konuşup onunla tekrar barışmak ister. Kaya, ona bir mektup bırakıp Amerika’ya gider. Yıldız, yalıda kimse olmadığı zamanlarda Aysel’in yardımıyla oğluyla görüşmeye çalışır. Halit, işten erken gelince Yıldız’ı Halit Can’ın odasında görünce kıyameti koparır. Ender’le Şahika, Halit’le konuşmak için yalıya gelir. Bağrışmaları duyunca onları ayırmak için yukarı çıkarlar. Ama, o arada Halit, dengesini kaybedip merdivenlerden aşağı düşüp ölür.

Yasak Elma 86. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender ve Şahika Üçlü İttifak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler