Ana SayfaÜnlülerMert Altınışık Kimdir?

İlgili Postlar

Mert Altınışık Kimdir?

Tam 1477 bölüm süren Beni Affet dizisinde canlandırdığı Mehmet Kemal Kozan karakteriyle izleyicinin hafızasına kazınan Mert Altınışık Kimdir? Mert Altınışık Kaç Yaşında? Mert Altınışık Aslen Nereli? Mert Altınışık Hangi Burç?


Bugün Doğan Ünlüler

Mert Altınışık Kaç Yaşında? Mert Altınışık Aslen Nereli? Mert Altınışık Hangi Burç?

14 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelen Mert Altınışık aslen Adana‘lıdır. Şu an 33 yaşında olan başarılı oyuncu boğa burcudur.

Beni Affet Dizisi 1477. Bölümü ile Final Yaptı!

Mert Altınışık Kimdir?

Mert Altınışık 1,79 boyundadır.  Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu oyuncu bir çok dizide rol almış ve oyunculuğunu sergilemeye devam etmektedir. Beni Affet dizisinde Mehmet Kemal Kozan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Mert Altınışık ayrıca Meryem, Firar, Kavak Yelleri, Türkan adlı dizilerde de rol almıştır. 2019’da Netflix’te yayınlanacak Kral Kaybederse kadrosuna oynayacağı kulislerde konuşuluyor.

Mert Altınışık, tiyatro oyunculuğu yanı sıra şimdiye dek 5 dizide rol almıştır. En uzun oynadığı dizi olan Beni Affet’te Kemal karakterini canlandırdı.

Günlük dizi olmasına rağmen 1477 bölüm ile unutulmazlar arasında yer alan Beni Affet dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Mert Altınışık dizide hafıza kayıpları, kazalar, kaçırılmalar, düğünler, babalık, dolmuş şoförlüğü gibi pek çok önemli sahnenin altında kalkmayı başardı. Saymakla bitmeyen başarılı sahneleri olan Beni Affet dizisinin setinde kaburgasının çatlamasına rağmen çekimlere ara vermemesiyle ön plana çıkmıştı.

Mert Altınışık Tiyatro Oyunları

  • 2018 – Bir Mucize Lazım Bana
  • 2015 – Tiramisu

Mert Altınışık Dizileri

  • 2017 – Meryem (Kaan)
  • 2011 & 2014 – Beni Affet (Mehmet Kemal Kozan – 4 Sezon)
  • 2011 – Firar Firar (Kemal)
  • 2010 – Türkan T (Ahmet)
  • 2007 – Kavak Yelleri

Mert Altınışık Sosyal Medya Hesapları

Takipçilerinin de en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi Mert Altınışık’ın Twitter kullanıcı olan Maveritast ‘ın ne anlama geldiği. Başarılı oyuncu bu kullanıcı adının manasının kendisinde saklı olduğu ve açıklamayacağını her fırsatta dile getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler