Ana SayfaDizilerBeni Affet Dizisi 1477. Bölümü ile Final Yaptı!

İlgili Postlar

Beni Affet Dizisi 1477. Bölümü ile Final Yaptı!

Yıllardır Star TV ekranlarında yayınlanan günlük dizi Beni Affet bugün 1477. bölümüyle final yaptı. Çok tutulan ve neredeyse hergün ilk 100 listesinde yer bulan Beni Affet dizisinin neden final yaptığı merak edilen bir konu oldu. Beni Affet dizisinin final yaptığı bugün insanların en çok merak ettiği soruların başında Beni Affet dizisinin neden final yaptığı oldu. Final yapan Beni Affet dizisi seyircisine 1477. bölümle veda etti.

Beni Affet dizisi uzun süredir Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaktaydı. Hafta içi yayınlanan Beni Affet dizisinin final bölümü 28 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluştu. Dizi bugünkü bölümle birlikte final yaparak hayranlarına veda etti. Videodan 1477. final bölümünü izleyebilirsiniz.

Beni Affet; sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden  çocukların hikayesi…

Star Tv’nin 8 Sezondur Süren Dizisi İçin Final Kararı Alındı!

Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin final bölümünde yaşananların detayı ise şöyle:

https://youtu.be/pSbm6Xvi7yM

1477. bölümün özeti:

Yılmaz ve Müjgan’ın nişan günü yaşadıkları küçük bir aksilik onların ve Sevgilerin mutluluklarına engel olmaz. Herkes evde keyifli anlar yaşarken Gönül ve Selva cephesinde herkesin kaderini etkileyebilecek gelişmeler yaşanır. Murat ve Osman, Hakan’ı hak ettiği sona ulaştırmak isterken Osman’ın başına gelenler herkesi şok eder.

Oğullarını bulmak için her şeyi göze alan Yaman ve Feride, Asiye’nin yanına gider. Zafer’le ilgili onunla işbirliği yapmaya çalışırlar. Zafer, karısı Nihal’in ölümünün gerçek sorumlusu öğrendiğinde yer yerinden oynar. Aylardır acı içerisinde kıvranan Feride ve Yaman’ın sonunda evlatlarına kavuşup kavuşamayacağı merak konusudur. Artık herkes için mutluluk ya da kabusla bitecek olan nihai sonun perdesini aralanır.

Neden ekrana veda etti?

Beni Affet dizisi beklenin çok altında reyting alması nedeniyle final yapıyor. Beni Affet dizisinin geçen sezondan rakibi olan Atv’nin Beni Bırakma dizisi Beni Affet’i geride bıraktı; gündüz kuşağının en iyi zamanı olan 17:00’da yayınlanmasına rağmen 15:00 da yayınlanan Beni Bırakma’nın arkasında kalması Star TV’nin Beni Affet’e olan güvenini sarstı.

Beni Affet dizisi 14 Aralık 2018 Cuma günü yayınlanan 1467. bölümü ile sadece 2.25 Reyting alması ve sıralamada 30. sıraya kadar gerilemesi Star TV’nin aldığı final kararında haklı olduğunu gösteriyor; Beni Affet dizisi ne yazık ki eskisi kadar sevilmiyor ve takip edilmiyor.

Bunun en önemli nedeni ise Beni Affet dizisi yapımcısı Focus Film’in oyuncuları elinde tutamaması ve her sezon hem oyuncu kadrosunu hemde dizinin senaryosunu baştan aşağı yenilemesi oldu. Beni Affet dizisinde artık 7 sezon oldu ve geçmişte de diziyi yakından takip eden izleyiciler için dizi artık senaryo anlamında saçma bir hala geldi. Yapımcı diziye para harcamak istemedi; başrol oyuncularını kaçırdı ve ve izleyiciyi küstürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler