Ana SayfaDizilerYemekteyiz'in Finalinde Yer Yerinden Oynadı!

İlgili Postlar

Yemekteyiz’in Finalinde Yer Yerinden Oynadı!

Yarışmanın ilk iki gününde olan ama 3. gününde sağlık sorunları olduğunu söyleyerek yarışmadan ayrılan Soner Pakdemir’in yerine gelen Hatice Beyza Bulut, 17 puanla haftanın sonuncusu oldu..

İlk gün yarışmacısı olan 18 yaşındaki Merve Çakır, 24 puanla 4. oldu. Aşçı olmak isteyen ve bu konuda eğitim almaya çalışan genç yarışmacı, yemeklerinden çok misafirperver olmamakla ve ilk gün yaptığı “Benim sizden öğrenecek bir şeyim yok. Şeflerimden öğreniyorum zaten” şeklindeki açıklamasıyla tepki toplamıştı.

Yemekteyiz Programında Tavuk Yemi Tartışması!

Yemekteyiz Yarışması’nın 24-28 Aralık haftasının birincisi belli oldu!

Yemekteyiz’de haftanın birincisi kim oldu sorusunun yanıtı sevilen programın takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. Mutfakta kendine güvenen 5 kişiden her biri, 5 gün boyunca yarışmacıları evinde ağırlayıp, onlara yemekler yapıp puanlar toplayarak büyük ödülün sahibi olmaya çalıştı. Peki, Yemekteyiz’de haftanın birincisi kim oldu? İşte ödülü kazanan isim

Çakır’ın bu açıklamasıyla masada buz gibi bir hava esmiş ve sonrasında eleştiriler ard arda gelmişti. Merve Çakır da kendi gününden sonraki günlerde hep agresif bir tavır ve olumsuz eleştirilerle masaya oturmuş, Gülizar Ayan ile hafta boyunca tartışmışlardı.

Kayserili olan Abdülkadir Şereflioğlu ise 28 puanla haftanın 3.sü oldu. Şereflioğlu, son gün masadaki kadın yarışmacıların tartışmaları nedeniyle kulağına pamuk tıkayarak durumu protesto etti. Son gün yarışmacısı Beyza Hanım’ın yemeklerinin yabancı isimlerine fena halde takan Abdülkadir Şereflioğlu, sürekli bu konuyu eleştirdi. Onur Büyüktopçu da yöresel yemekleri her yerde bulabileceğini ve herhangi bir yerde gidip yiyebileceğini, ancak yarışmaya katılanların dünya mutfağından ya da Türk mutfağından istediği yemeği yapabileceği,bu konudaki eleştirilerin de yanlış olduğuna değindi.

Fatma Kaplan

Yarışmanın finaline 73 yaşındaki Fatma Kaplan ile hafta boyuncu Merve Çakır ile tartışan Gülizar Ayan kaldı.

Onur Büyüktopçu, sonucu açıkladığında herkes şaşırdı. Her iki yarışmacı da aynı puanı alarak birinciliği paylaştılar ve 10 bin TL’lik ödül 5-5 ayrılarak yarışmacılara pay edildi.

Gülizar Ayan

Bu arada Fatma Hanım’ın aslında 28 puan aldığı, ancak bir süredir Yemekteyiz programının içinde yapılan bilgi yarışmasında birinci olduğu için 2 puan da oradan eklenmesiyle Fatma Hanım’ın 30 olan puanına eşitlendiği açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler