Ana SayfaDizilerYemekteyiz Programında Tavuk Yemi Tartışması!

İlgili Postlar

Yemekteyiz Programında Tavuk Yemi Tartışması!

Hafta içi her gün ekranlara gelen Yemekteyiz programı bugünde olaylı geçti! Neler mi yaşandı? TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının 4. gününde de masada gerginlik eksik olmadı. Yemekteyiz bugün 27 Aralık Perşembe günü tavuk yemi tartışması şaşkına uğrattı!Onur Büyüktopçu’nun müdahalesi gerektiği anlarda neler yaşandı gelin haberimizden birlikte bakalım…

“… artık daha fazla tavuk yemi yemek istemiyorum”

Yemekteyiz programının ilk gün yarışmacısı Merve Çakır ile 2. gün yarışmacısı Gülizar Ayan’ın yarışmanın başında başlayan tartışma, 4. günde de devam etti. Merve Çakır’ın mısır çorbasına ‘tavuk yemi’ yorumunu yapan Gülizar Ayan, 4. gün yarışmacısı olan Fatma Hanım’ın havuç çorbası ile ilgili değerlendirmesi sırasında “İnşallah Fatma Hanım’ın çorbası, Merve Hanım’ınki gibi olmaz, artık daha fazla tavuk yemi yemek istemiyorum” yorumunu yaptı.

“Tavuklar mücver mi yiyor?”

Bu yorum üzerine Merve Çakır, masada Gülizar Ayan ile tartışmaya başladı. “Kendinizi tavuğa mı benzettiniz?” diyen Merve Hanım’a Gülizar Ayan’ın yorumu, “Siz galiba bizi beyninizde tavuk gibi canlandırdınız. Önümüzde tavuk yemekleri gibi mücverdi, çorbaydı…” şeklinde konuşmaya başlayınca, Merve Çakır, “Tavuklar mücver mi yiyor?Neredeki tavukta gördünüz?” diyerek tartışmayı uzattı.

Gülizar Ayan’ın cevabı gecikmedi!

Gülizar Ayan’ın “Siz bu zamana kadar kaç tane tavuk gördünüz?” sözü tartışmayı uzattı ve Merve Hanım, “Hani bana takmamıştınız? Siz beni tavuğa benzettiniz ya ondan. Baya bir tavuk yemi yemişsiniz ki o yüzden anlıyorsunuz…” şeklinde bir yanıt verince ortam iyice gerildi.

Programın sunucusunun tartışmaya yorumu ne oldu?

Onur Büyüktopçu, yemeklerin bu şekilde ‘tavuk yemi’ gibi nitelendirilmesinin doğru olmadığını belirterek tarafları yatıştırmaya çalıştı. Şaşkın bakışlar arasında bir ara sakinleşen masa, yine benzer konunun uzatılmasıyla gerildi.

Onur Büyüktopçu’nun müdahalesi gerekti!

Fatma Hanım’ın havuç çorbasını beğendiğini söylerken Gülizar Hanım’ın “Önemli olan aşçılar tarafından eğitilmek değil, yaş almakmış” sözü yine tartışmayı alevlendirdi. Gülizar Hanım, arkadaşının tavuk çiftiliği olduğunu, orada gördüğü tavuk yemlerine Merve Hanım’ın çorbasını benzettiğini söyledi. “Tam gün benimle uğraşmaya devam edeceksiniz yani” diyen Merve Hanım’ın iyice sinirlenmesi üzerine masadaki diğer yarışmacılar ve Onur Büyüktopçu’nun müdahalesiyle tartışma sona erdirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler